Ja "mam" Pana Mateusza i bardzo sobie chwalę. Odpowiada szybko — mail lub telefon. Konkretów brak, oprócz "raczej", ale przynajmniej jest z kim pogadać, a nie tylko odbijać się od ściany i swoich domysłów.ja otrzymałem maila do mojego doradcy. napisałem na niego krótką informację , zero odpowiedzi.....
No ale doradca chyba dopiero jak VIN sie dostanie?A pisałem tydzień temu w tym wątku ....
"2. Zawsze poproś o kontakt do swojego doradcy (mail/telefon) jak się zaczną zwózki aut i odbiory nikt z Wami nie będzie rozmawiać tel. Wszyscy będą zajęci. Pozostanie Wam tylko mail."
Super robota, pozwolilem sie dodacJa "mam" Pana Mateusza i bardzo sobie chwalę. Odpowiada szybko — mail lub telefon. Konkretów brak, oprócz "raczej", ale przynajmniej jest z kim pogadać, a nie tylko odbijać się od ściany i swoich domysłów.
Z braku laku stworzyłem taką tabelkę ze statusami zamówień. Liczyłem na to, że wyjdzie tam jakaś prawidłowość, jakaś logika, ale wygląda na to, że nie ma żadnego wzoru dosłownieAlbo ja go nie widzę.
![]()
Model 3 i Y zamówienia vs odbiory Q1 2022
docs.google.com
Rada dobra, ale przeczytałem ja dopiero po kontakcie ze strony Tesli i sobie teraz czekamA pisałem tydzień temu w tym wątku ....
"2. Zawsze poproś o kontakt do swojego doradcy (mail/telefon) jak się zaczną zwózki aut i odbiory nikt z Wami nie będzie rozmawiać tel. Wszyscy będą zajęci. Pozostanie Wam tylko mail."
Ja glupi myslalem ze numer zapisany a tutaj prosze …. Niemiecki automat sie zglaszaRada dobra, ale przeczytałem ja dopiero po kontakcie ze strony Tesli i sobie teraz czekam![]()
Z tego co kojarzę to chyba jakaś szefowaKtoś zna Panią Jowitę ?
Z tego co kojarzę to chyba jakaś szefowa