Pierwsze dostawy w 2022

Boko

Fachowiec
A oto i moja relacja. Dzis mialem odbior swojego LR. Emocji tyle ze leb mnie do tej pory boli. Ale doswiadczenie jedyne w swoim rodzaju. Kiedy juz wsiadasz i odjezdzasz to zaczynasz rozumiec te slowa zachwytow.
Zycze kazdemu z was tego samego co mi. Pelnego banana na mordzie jak
pierwszy raz w zyciu dociskasz pedal gazu.
Co od odbioru:
- Korzystajcie z appki. Super pomaga przy odnajdywaniu niedociagniec. Emocje biora gore wiec appka pozwala utrzymac chlodny leb
- do odbioru nie trzeba miec ubezpieczenia
- auto bylo naladowane do 90%
- znalazlem 3 niedociagniecia w spasowaniu i male ryski na klamka pasazera
- auto umyte i czekalo w salonie
Co do kilku smaczkow.
- Maja do wydania jeszcze okolo 500 samochodow do konca marca
- W zeszlym tyg dojechaly super chargery. Czesc ma na wschod ze wzgledu na wojne, czesc zainslowama w zabkach
- Sa w planach postawienia 2 oddzialu Tesli gdzies na Slasku
53FEFA8B-38F5-4A5E-A053-E9AF6D0A4F39.jpeg
5246745E-171C-417A-9A06-88C74887731B.jpeg
1E8E04F8-30BE-4A3E-A4C0-83EEEFBBA22D.jpeg

Hubciak

Zadomawiam się
A oto i moja relacja. Dzis mialem odbior swojego LR. Emocji tyle ze leb mnie do tej pory boli. Ale doswiadczenie jedyne w swoim rodzaju. Kiedy juz wsiadasz i odjezdzasz to zaczynasz rozumiec te slowa zachwytow.
Zycze kazdemu z was tego samego co mi. Pelnego banana na mordzie jak
pierwszy raz w zyciu dociskasz pedal gazu.
Co od odbioru:
- Korzystajcie z appki. Super pomaga przy odnajdywaniu niedociagniec. Emocje biora gore wiec appka pozwala utrzymac chlodny leb
- do odbioru nie trzeba miec ubezpieczenia
- auto bylo naladowane do 90%
- znalazlem 3 niedociagniecia w spasowaniu i male ryski na klamka pasazera
- auto umyte i czekalo w salonie
Co do kilku smaczkow.
- Maja do wydania jeszcze okolo 500 samochodow do konca marca
- W zeszlym tyg dojechaly super chargery. Czesc ma na wschod ze wzgledu na wojne, czesc zainslowama w zabkach
- Sa w planach postawienia 2 oddzialu Tesli gdzies na Slasku
View attachment 4504View attachment 4505View attachment 4506
Tez dziś odbierałem :) emocje niesamowite :D i bardzo miła obsługa :D

klinik

Zadomawiam się
Miałem termin odbioru na sobotę 19.03, ale dokumenty nie zostały wysłane, opiekun klienta nie odpisuje na maila, nie odbiera, nie oddzwania. Bank też próbował się kontaktować z teslą, bezskutecznie. :cry:

O ja naiwny, liczyłem, że plaga końca kwartału i ogólnej sraczki :poop: w wydaniach mnie nie dosięgnie.

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie wyobrażam sobie jak mieliby to zrobic w 2 tygodnie...
To przez luty ile by musieli wydac aut?
Pewnie ze 30 dziennie wliczajac soboty i niedziele. To sa raczej ich fantazje opowiadane klientom. Masa ludzi czeka na auta od listopada i zostala juz przesunieta na maj/czerwiec.

tokwi

Pionier e-mobilności
Akcesoria to zawsze piękne emocje.
Poprawiają zwykle funkcjonalność & często wygląd.
Czasami jednak zamiast "&" jest "ALBO".
Dla mnie WIELKĄ zaletą bagażnika TM3 jest ta dziura.
Można w niej wozić choćby klimatyzator czy walizki na stojaka, 3 pary butów narciarskich, wózek dziecinny, nawet nieduży Cygan się tam zmieści ;-)
Nawet przykrywa podłogi z dokupionymi siatkami leży zapomniana w garażu. IMHO, nie warto jej przykrywać.