Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
Miałoby sens, gdyby krzywa ładowania czasami zależała od obłożenia lokalizacji i bieżącej prędkości ładowania innych samochodów
Możesz kupić na miesiąc lub na kilka miesięcy. Na tydzień się nie da ¯\_(ツ)_/¯Mam pytanie skończyła się subskrypcja Premium i teraz pytam, czy mogę ja wykupić i dezaktywować w dowolnym momencie ? Chodzi oczywiście o najlepsze auto na świecie Tesle 3![]()
Nie chce na tydzień ale np miesiąc, musze to aktywować? pobierze kasę i potem mogę to zaraz dezaktywować i będzie miesiąc?Możesz kupić na miesiąc lub na kilka miesięcy. Na tydzień się nie da ¯\_(ツ)_/¯
tak mi się wydaje. przycisk anulowania subskrypcji jest cały czas dostępny, ale nigdy z niego nie korzystałemNie chce na tydzień ale np miesiąc, musze to aktywować? pobierze kasę i potem mogę to zaraz dezaktywować i będzie miesiąc?
:0 Ty to jesteś gośćtak mi się wydaje. przycisk anulowania subskrypcji jest cały czas dostępny, ale nigdy z niego nie korzystałem
Czynnik. W tesli można płacić za premium internet 35/mies., w niektórych innych markach możesz nazbierać abonamentów na kilka stówek miesięcznieA subskrypcja to też czynnik aby kupować Teslę czy nie?Czy to taki off-topic
![]()
No właśnie tego widoku mapy mi brakuje kolorowegoCzynnik. W tesli można płacić za premium internet 35/mies., w niektórych innych markach możesz nazbierać abonamentów na kilka stówek miesięcznie