JareG
Pionier e-mobilności
Wow. Muszę się księgowej o to zapytać, bo na razie klepię kilometrówkęWypozyczalnia samochodow w PKDbodajze nie trzeba nawet kilometrowki,
Pozdrawiam
Wow. Muszę się księgowej o to zapytać, bo na razie klepię kilometrówkęWypozyczalnia samochodow w PKDbodajze nie trzeba nawet kilometrowki,
Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji. Zamówione za 244900 ale odbiór przełożony na luty.Nie tak do końca. Ja odebrałem TM3 LR za 244900, łapię się na dopłaty dla firm 27tysMożna powiedzieć, że to była okazja.
Adam, chyba wleciało Ci 1500km z referrala. Zamawiając dzisiaj byłbym 42tys do tyłu.
A muszą być spółki? Nie może być JDG..?Uklad idealny, dwie zaprzyjaznione spolki biora dwa auta, wymieniasz sie autami miedzy spolkami i pizzesz umowe najmu. I problem z glowy 😀
Chyba dowolny typ dzialalnosci. W sumie jak ktos ma takich znajomych to naprawde idealne rozwiazanie…A muszą być spółki? Nie może być JDG..?
Pozdrawiam
Jeśli to tylko kwestia dopisania stosownego kodu PKD u każdego, i potem skrobnięcia umowy wynajmu, to bez problemu znajdę takich..Chyba dowolny typ dzialalnosci. W sumie jak ktos ma takich znajomych to naprawde idealne rozwiazanie…
No... ktos musi wziac na siebie leasing z mozliwoscia podnajmu, albo kupic za gotowke i tobie wynająć... tak to widzę...Jeśli to tylko kwestia dopisania stosownego kodu PKD u każdego, i potem skrobnięcia umowy wynajmu, to bez problemu znajdę takich..
Pozdrawiam
A ten leasing z możliwością podnajmu to jakiś specjalny leasing? Czy to jest kwestia tego, że firma ma w działalności wynajem, jest auto na firmę i tylko trza spisać umowę wynajmu?No... ktos musi wziac na siebie leasing z mozliwoscia podnajmu, albo kupic za gotowke i tobie wynająć... tak to widzę...
Nie mam pojęcia, ale w swojej umowie leasingu mam wpisane że nie mogę wynajmować innym auta bez zgody leasingu... pewnie wtedy są inne warunki czy cos...A ten leasing z możliwością podnajmu to jakiś specjalny leasing? Czy to jest kwestia tego, że firma ma w działalności wynajem, jest auto na firmę i tylko trza spisać umowę wynajmu?
Pozdrawiam
Aaaa.. muszę looknąć jak jest u mnieNie mam pojęcia, ale w swojej umowie leasingu mam wpisane że nie mogę wynajmować innym auta bez zgody leasingu... pewnie wtedy są inne warunki czy cos...