Bartosz
Pionier e-mobilności
Ok, czyli na stocku są albo ceny aut już z opłatą za transport, albo u mnie zapomnieli mi ją doliczyć. Ciekawe ile inne osoby finalnie zapłaciły w Q1 i za jaką wersję.
Ok, czyli na stocku są albo ceny aut już z opłatą za transport, albo u mnie zapomnieli mi ją doliczyć. Ciekawe ile inne osoby finalnie zapłaciły w Q1 i za jaką wersję.
Tak ale nowa SR ma teraz baterie większa o 8% i o tyle właśnie wzrósł zasięg, możliwe ze oprócz baterii auto będzie miało inne ulepszenia np nowy procesor Ryzen zamiast Intel atomTo bylo do przewidzenia.
W Norwegii ceny po staremu dzisiaj wiec to raczej wplyw slabnacej zlotowki.
Chociaz z drugiej strony korona norweska tez leci ostatnio wiec pewnie i w NO ceny zaraz podniosa.
"Appreciating asset" jak to lecialo?
PS. Dla ludzi ktorzy czekali na te doplaty w PL do EV - kubel zimnej wody.
Dostali 18k PLN dofinansowania a jednoczesnie auto podrozalo 20k PLN, lipa zupelna
Mylisz się. Przez pewien okres przywozili samochody laweta do domu. Wtedy doliczali ten dodatkowy koszt. Jak zaczęły sie odbiory w Warszawie to koszt zniknął.Rozumiem, że wszystkie ceny samochodów, które publikuje Tesla na stronie są i zawsze były zaniżone o 4.5 koła? Czyli jeśli wersja podstawowa LR np. w marcu kosztowała 244.990 to trzeba było zapłacić 249.490, tak? Poprawcie mnie jeśli się mylę. Rozumiem, że to koszt transportu i obsługi, ale dla klienta, samochód po prostu był droższy o tą wartość.
Dzięki. Cały czas dowiaduję się nowych rzeczy. Nie wiedziałem, że wszystkie samochody z pierwszej dostawy za 239.990 zostały dostarczone pod dom.Mylisz się. Przez pewien okres przywozili samochody laweta do domu. Wtedy doliczali ten dodatkowy koszt. Jak zaczęły sie odbiory w Warszawie to koszt zniknął.
mam tą pozycję na lutowej fakturze, ale kwota była uwzględniona w cenie podanej w ofercieRozumiem, że wszystkie ceny samochodów, które publikuje Tesla na stronie są i zawsze były zaniżone o 4.5 koła? Czyli jeśli wersja podstawowa LR np. w marcu kosztowała 244.990 to trzeba było zapłacić 249.490, tak? Poprawcie mnie jeśli się mylę. Rozumiem, że to koszt transportu i obsługi, ale dla klienta, samochód po prostu był droższy o tą wartość.
Wow, gratuluje, wstrzeliles sie po prostu idealnie i mozna powiedziec dzieki tej podwyzce masz gratisowy rok jezeli chodzi o utrate wartosci autaNie tak do końca. Ja odebrałem TM3 LR za 244900, łapię się na dopłaty dla firm 27tysMożna powiedzieć, że to była okazja.
Adam, chyba wleciało Ci 1500km z referrala. Zamawiając dzisiaj byłbym 42tys do tyłu.