brzmi jak segment Abrak manualnej regulacji wysokości siedziska na miejscu pasażera
brzmi jak segment Abrak manualnej regulacji wysokości siedziska na miejscu pasażera
Ok, odniosę się ponownie do sprawy jak przejadę planowane 3k km za tydzień. Drugie spojrzenie - siedzenia nie wyglądają źle, tylko dlaczego, powtórzę w aucie za prawie 300k jakieś nędzne manuale. To woła o pomstę do nieba. Mam nadzieję, że kolejny prezes VW też zostanie odwołany, właśnie za to, za niezadowolenie nabywców. Jako konsument będę sypał kamieniami.Fotele nie są złe, ale brak manualnej regulacji wysokości siedziska na miejscu pasażera w wersji podstawowej to trochę skąpstwo ze strony VW.
Przy wersji RWD 149KM i pompie ciepła:Jak z zasięgiem na krajówkach i autostradzie "przy 120"?
Byłem blisko zakupu KIA Niro, niestety po kilku dniach od otrzymania wyceny dostałem info, że już rabatu nie ma + podwyżki, dlatego uznałem, że w aktualnej (nowej) cenie to żart. Mam zamówioną Tesle 3 LR, ale raczej odpuszczę sobie ją (już po nowej cenie, wcześniej z dostawą na czerwiec 2023, a teraz na bliżej nieokreśloną przyszłość... no i na dodatek naczytałem się na forum o podejściu do klienta, dostępie do części itp). W salonie VW zaoferowano mi ID4 AWD z kilkoma dodatkami, łapiący się na dopłaty, wygląda, że byłaby to najlepsza opcja (no i znacznie praktyczniejsze auto niż Tesla, która jest sedanem).
O matko z deszczu pod rynne.Jak z zasięgiem na krajówkach i autostradzie "przy 120"?
Byłem blisko zakupu KIA Niro, niestety po kilku dniach od otrzymania wyceny dostałem info, że już rabatu nie ma + podwyżki, dlatego uznałem, że w aktualnej (nowej) cenie to żart. Mam zamówioną Tesle 3 LR, ale raczej odpuszczę sobie ją (już po nowej cenie, wcześniej z dostawą na czerwiec 2023, a teraz na bliżej nieokreśloną przyszłość... no i na dodatek naczytałem się na forum o podejściu do klienta, dostępie do części itp). W salonie VW zaoferowano mi ID4 AWD z kilkoma dodatkami, łapiący się na dopłaty, wygląda, że byłaby to najlepsza opcja (no i znacznie praktyczniejsze auto niż Tesla, która jest sedanem).
O jakich błędach piszesz?I jak ID3 jako kompakt mi sie bardzo podobal to ilosc irytujacych bledow mnie odstrecza.
Elektryczny VW musial by kosztowac chyba z 40% mniej zeby mnie zainteresowal.
Ja sam mialem tylko trzy bledy systemu i poduszki. Jezdzilem na dwoch jazdach probnych w sumie 6h jazdy wiec nie jestem zadna wyrocznia, ale smieszy mnie jak auto demo wali bledami.O jakich błędach piszesz?
Nie chcę być odebrany jako obrońca VW tylko lubię dyskutować w oparciu o fakty.
Nie jezdzilem jeszcze, ale o dziwo ID5 mi sie nawet podobaja z kolei przejechalem jako kierowca 900km w TMY i wolalbym ID5 - VW jest cichszy, wygodniejszy (zawieszenie i fotele).. multimedia to nie wszystko po pewnym czasie![]()