Zarek1988
Posiadacz elektryka
Skąd informacja że podpinalem zimna baterie? Na każdy SuC w de jechałem na navi i zawsze miałem info o grzanej baterii przez wiele kilometrów. Ostatnia moja podróż taka właśnie była jak piszesz - Ok 10% naładowana i podpięcie. Jednak ciężko dojechać z beelitz do hermsdorf ładując się tam np do 60%. Żadnego innego SuC mi bliżej apka tesli nie pokazała na trasie na południe Niemiec. Jednak czas lądowań w beelitz Ok 1 godziny dalej następne to Ok 25-35min z tego co pamietam na każdej ładowarce. I prędkości w okolicach 65-90kW.Kilka razy o tym juz pisalismy, ty sie podpinasz jak masz 45% baterii... pod V3, wtedy byc powinno powiedzmy 130-140kW ale podpinasz zimna baterie i pierwsze 10 minut tesla ja grzeje w tym czasie dobijasz do 60% wiec zanim sie rozgrzala to juz sie nie mogla rozpedzic bo ma 60% i wtedy jest 95kW....
Zacznij jezdzic tak ze dojezdzasz do SuC na 10% albo mniej i ladujesz do 60%. Wtedy zobaczysz wyniki ladowania.
Serwis w Berlinie zrobił tylko diagnostykę i stwierdził że jest wszystko Ok i najlepiej podjechać na SuC i zrobić im kolejne zgłoszenie przez apke🤨