Octavo
Zadomawiam się
Stawiłem się w salonie, po godzinie zaproszenie na warsztat i Pan elektryk tłumaczy mi, że działa tylko trzeba używać kabla USB dostarczonego z telefonem. Super, odpowiadam, to czemu mi nie działa żaden kabel i pokazuje 3 w aucie. No i jaki kabel mają użyć nabywcy telefonów sprzedawanych obecnie bez ładowarki i kabla usb? Trudno zbić taki argument, więc staje że podłączymy mój telefon na ich kablu. Tłumaczę, że po kilku minutach zerwie, ale musimy poczekać. Podłączamy telefon i faktycznie po kilku minutach AA znika a telefon leży przez nikogo nie dotykany. No to mówię sobie ostatnia prosta - wymienią port usb i po sprawie. Opuszczam warsztat i czekam na info. Info przychodzi po kolejnej godzince, że nie zdążą rozebrać portu bo liczyli że od dołu się dobiorą, a tam trzeba podobno konsole rozbierać. No i kolejny termin wizyty na wrzesień.....bo to musi robić elektryk. Serio? Elektryk wymienia port USB w Kia? Śmiertelne porażenie 5V? Z jednej strony OK, załatwili port usb i starają się coś robić, ale z drugiej to istny gang Olsena.....