radioaktywny
Pionier e-mobilności
Wyniki wyborów jednoznacznie wskazują, że wałek pt. Izera poszedł tam gdzie jego miejsce, czyli na śmietnik. Szkoda tylko góry przepalonej oraz przytulonej kasy z naszych podatków.
Nie wiem jaką, ale trudno byłoby prowadzić gorsząCzy wiadomo jaką politykę w zakresie elektromobilności będzie miała nowa rządząca koalicja?
Możemy się spodziewać jakichś ruchów np. w sprawie dofinansowań?
wymienią jednego szefa firmy na innego szefa firmy i wszystko się opóźni jeszcze bardziej a że o to chodziło to nic się nie zmieniWyniki wyborów jednoznacznie wskazują, że wałek pt. Izera poszedł tam gdzie jego miejsce, czyli na śmietnik. Szkoda tylko góry przepalonej oraz przytulonej kasy z naszych podatków.
Dla mnie to nadal skok na kasę, tym razem europejską. Nie przejdzie.Proszę o zapoznanie się
Czyli probuje wyciągnąć jak najwiecej kasy zanim zostana odsunięci przez nowy rząd?Proszę o zapoznanie się
źródło: www.jaw.pl
https://jaw.pl/2023/10/sejm-zgadza-...e-elektrycznych-samochodow-izery-w-jaworznie/
Polacy są zawsze bardziej krytyczni dla swoich niż dla obcych.Zrealizowanie celu w 4% od 2016 roku to kpina, czy ktokolwiek wierzy ze chodziło o cos innego niż dojenie podatnika?
Musk co obiecuje to zrobi, w dodatku lista jego osiągnięć jest długa a i tak czepiają się kazdego jego słowa. osiągnięcia firmy izera są śmiechu warte i co jakiś czas dokładają do niej kolejne równie żmiesznePolacy są zawsze bardziej krytyczni dla swoich niż dla obcych.
Musk ze swoim cybertruckiem jest opóźniony bardziej, a i samochód szpetniejszy a jednak generalnie ma wybaczone.
Wyobrażam sobie co by ludzie na forach pisali gdyby Izera miała wyglądac jak Cybertruck![]()
Nasze media to tylko mieszac potrafią, jak się głebiej sięgnie to:Dla mnie to nadal skok na kasę, tym razem europejską. Nie przejdzie.