Przyciemnienie szyb - polecicie coś? [najlepiej śląskie]

slaveq

Pionier e-mobilności
Kuro detailing

Dach wpada w zielen od srodka a tutaj jest jak w fabrycznym aucie przyciemnienie, akurat do bmw porownuje i tam od srodka taki sam widok
A czy te małe boczne szybki też ci przyciemniali? Dzwoniłem do nich dziś i jutro potwierdzam 20 kwietnia też będę miał przyciemniane. Nie jest za ciemno z tyłu? Dają do wyboru poziom przyciemnienia? Ile trwała cała procedura?

solik

Pionier e-mobilności
Boczne male tez, nie jest za ciemno bo mam biala tapicerke, jak wieczorem odpalaja sie lampki u gory to widac z zewnatrz oswietlona kabine z tylu.. a i jak wlaczam sie do ruchu i patrze przez tylne boczne szyby to nadal widze inne auta i pieszych wiec chyba jest ok:D

Poziom daja do wyboru aczkolwiek ja mowilem "tak jak we fabrycznym" bo w innym aucie mi tak robili i bylo ok ale sa kontaktowi i napewno przedstawia pare wariantow

Nie jestem pewien ile to trwa bo bylem jeszcze z czyms innym ale ogolnie obok mnie stalo ferrari a na parkingu czekalo lambo wiec raczej wiedza co robia i tesle tez juz znaja bo nawet jest wallbox :)

slaveq

Pionier e-mobilności
Boczne male tez, nie jest za ciemno bo mam biala tapicerke, jak wieczorem odpalaja sie lampki u gory to widac z zewnatrz oswietlona kabine z tylu.. a i jak wlaczam sie do ruchu i patrze przez tylne boczne szyby to nadal widze inne auta i pieszych wiec chyba jest ok:D

Poziom daja do wyboru aczkolwiek ja mowilem "tak jak we fabrycznym" bo w innym aucie mi tak robili i bylo ok ale sa kontaktowi i napewno przedstawia pare wariantow

Nie jestem pewien ile to trwa bo bylem jeszcze z czyms innym ale ogolnie obok mnie stalo ferrari a na parkingu czekalo lambo wiec raczej wiedza co robia i tesle tez juz znaja bo nawet jest wallbox :)
Hej ja u nich robiłem oklejanie progów więc miejsce znam. Tylko chciałem o szczegóły zapytać :)

Olecki

Pionier e-mobilności
Przepraszam że odkopię temat ale może ktoś zna jakąś firmę z okolic Warszawy lub na północ od niej oklejającej foliami 3M? Interesuje mnie Crystaline 90, właśnie taki jak parę postów wyżej. Obdzwoniłem już kilkanaście zakładów i nikt nie chce nawet słyszeć o 3M. Znalazłem kilka ofert z Krakowa i okolic ale aż tak daleko niezbyt mi się chce wybierać na zwykłe oklejanie.

Picek7

Zadomawiam się
Same boczne z tylu + te male okienka, tapicerka nie byla ruszana

Zdjecie w sloncu i w nocy pod oswietleniem z parkingu, niestety nie wiem ile to % tylko prosilem "zeby wygladalo jak fabryczne".. tylnej szyby nie robilem bo lusterko wystarczajaco mocno sie sciemnia i tylko te gole boki mnie draznily

Na zywo zdecydowanie lepiej, auto wyglada kompletniej a nie tak golo jak flotowka z korpo z pakietem business.. jeszcze biale fotele to sie rzucalo w oczy z daleka :D

JbRna3T.jpg

0MwwUgy.jpg

npNvTpd.jpg
Te tylne szyby masz przyciemnione 75% czy 90%?

inter

Pionier e-mobilności
Przepraszam że odkopię temat ale może ktoś zna jakąś firmę z okolic Warszawy lub na północ od niej oklejającej foliami 3M? Interesuje mnie Crystaline 90, właśnie taki jak parę postów wyżej. Obdzwoniłem już kilkanaście zakładów i nikt nie chce nawet słyszeć o 3M. Znalazłem kilka ofert z Krakowa i okolic ale aż tak daleko niezbyt mi się chce wybierać na zwykłe oklejanie.
Zastanawia mnie trwałość tego przyciemniania. Sporo widze takich aut z usterkami (starych). Folia odchodzi, robią się bąble.

Olecki

Pionier e-mobilności
Zastanawia mnie trwałość tego przyciemniania. Sporo widze takich aut z usterkami (starych). Folia odchodzi, robią się bąble.
Około 10 lat powinno wytrzymać (sporo zależy w jak bardzo nasłonecznionym miejscu parkujesz), później albo zaakceptujesz jak to wygląda albo zrywasz i ewentualnie oklejasz jeszcze raz.