Polemizowałbym. Pol życia zasuwam A2 z Poznania do zjazdu w Jordanowie i jadąc 140 głównie wyprzedzam inne auta. Moim zdaniem trochę koloryzujesz. Nawet jadąc 130 mam w cholerę wyprzedzań.
Do wykonania w lotnictwie. Więc czekamy na latające samochodyTylko indywidualne pasy dla każdego!
ohhhh YEASSSSS!!!Do wykonania w lotnictwie. Więc czekamy na latające samochodyPrzy obecnych mocach obliczeniowych możliwa była by i odpowiednia separacja rzędu już kilkudziesięciu metrów w pionie i poziomie, a dodatkowo mijanie się na tych samych poziomach "bezkolizyjnie" gdyby zaszła taka potrzeba.
Ja mam podobne wrażenia z A4. Wydaje mi się, że średnia prędkość zauważalnie spadła w ciągu ostatnich ~5 lat. Obecnie jadąc rzeczywiste 140km/h praktycznie cały czas wyprzedza się osobówki, gdzie średnio bym powiedział jest bliżej 120km/h.
Nie mam konta, wrzucisz screen?Chyba Was czytają w UK bo na SpeakEV podobny temat od wczoraj
Do wykonania w lotnictwie. Więc czekamy na latające samochodyPrzy obecnych mocach obliczeniowych możliwa była by i odpowiednia separacja rzędu już kilkudziesięciu metrów w pionie i poziomie, a dodatkowo mijanie się na tych samych poziomach "bezkolizyjnie" gdyby zaszła taka potrzeba.
Nie mam konta, wrzucisz screen?