Ja nie montowałem nawet haka jeszcze, ale mam wpisane w dowód że moge ciągnąć 1000kg przyczepęnie mam bo zakładałem po zakupie.
Edit sprawdź pole O.1
Ja nie montowałem nawet haka jeszcze, ale mam wpisane w dowód że moge ciągnąć 1000kg przyczepęnie mam bo zakładałem po zakupie.
to jest oznaczenia max masy przyczepy. Masz wpisane nawet jak nie masz haka.Edit sprawdź pole O.1
To nie jest hak do ciągnięcia przyczepy, który widnieje w dowodzie rejestracyjnym tylko "akcesorium montażowe umożliwiające podpięcie platformy na rowery", coś jak bagażnik dachowy tylko o bardziej skomplikowanym montażu (choć teoretycznie do zrobienia samemu).
Nie potrafie sobie wyobrazić na co możnaby utracić gwarancję przy montażu tego "akcesorium"? Na osłonę podwozia wykonaną z tworzywa, w której wycięty jest otwór 10x30cm?
Dlatego wybiera się bagażniki, które są bardziej aero, np. Thule Whispbar, czy Wingbar.Widziałem dyskusję na temat gwizdów po zamontowaniu bagażnika dachowego.
Jak nie można po dobroci to zostaje wezwanie policji. Mandat od 20 (LOL) do 5000 zł plus 1 punkt karny.Nieprzyjemna sytuacja z palantem, który spaliną zablokował miejsce na ładowarce. Musiał długo tam stać bo ładowarka widniała zajęta z godzinę. Oba stanowiska były zajęte, zajechałem sprawdzić bo miałem po drodze.
Na moją grzeczną uwagę, że blokuje miejsce , odburknięcie, że tylko jednym kołem. Powiedziałem, że i tak się nie zmieszczę, znowu burknięcie, że jak skończy (jeść) to odjedzie.