Rozszerzona gwarancja; Przedłużenie gwarancji; Extended warranty TESLA; Helvetia

Bartosz

Pionier e-mobilności
O miałem to samo - wymienili mi wahacze dolne a problemem był górny :).
Mi regulowali drzwi, a mieli wymienić uszczelkę. I w Ząbkach tak to super jest zorganizowane, że czekając na fotelach dostałem wiadomość „drzwi wyregulowane”, więc szybko odpowiadam: halo, halo! Ale ja zgłaszałem uszczelkę. Brak odpowiedzi. Po minucie „pip” z aplikacji „serwis zakończony, auto do odebrania”, więc dalej piszę. „ale co teraz mam zrobić?”, i odpowiedź „to musi pan zrobić zgłoszenie i się umówić”, cyk i kolejny klient odfajkowany 😀

Last edited:

cooler

Pionier e-mobilności
Mi regulowali drzwi, a mieli wymienić uszczelkę. I w Ząbkach tak to super jest zorganizowane, że czekając na fotelach dostałem wiadomość „drzwi wyregulowane”, więc szybko odpowiadam: halo, halo! Ale ja zgłaszałem uszczelkę. Brak odpowiedzi. Po minucie „pip” z aplikacji „serwis zakończony, auto do odebrania”, więc dalej piszę. „ale co teraz mam zrobić?”, i odpowiedź „to musi pan zrobić zgłoszenie i się umówić”, cyk i kolejny klient odfajkowany 😀
Jakbym swoje story widział.
Ale to nie tylko w Tesli tak. Przyszedł gość odebrać stary modem, bo zmieniałem internet na szybszy, po czym mówi że za 1h przyjdzie i zamontuje nowy. Pytam go czy ma ten modem przy sobie i gość mówi że tak, ale nie zamontuje teraz bo to oddzielne zlecenie jest i musi przyjść jeszcze raz

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Czemu mobilek tego nie ogarnął?

Bronek

Pionier e-mobilności
Do mnie przyjechał , żeby mi powiedzie abym huba USB wyjął i sprawdzil czy nie zakłóca sygnalu GPS .
Procedury ..., kończą sie czasy wolnej myśli ulotnej .To dobre dla niepełnosprytnych , zmniejsza ilość głupich błędów, ale hamuje inwencję itp

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Do mnie przyjechał , żeby mi powiedzie abym huba USB wyjął i sprawdzil czy nie zakłóca sygnalu GPS .
Procedury ..., kończą sie czasy wolnej myśli ulotnej .To dobre dla niepełnosprytnych , zmniejsza ilość głupich błędów, ale hamuje inwencję itp
No i co, nie zakłóca?

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak zakłócał
Wyjęliśmy , byl to aktywny hub i zasilalem nim ten dodatkowy telefon do S3ExY i Yanosika z schowka
Musiał być aktywny bo zwykly razem z penem do zapisu sentry nie wyrabiał
Teraz zasilam z konsoli centralnej -wywiercilismy dziurę w denku schowka i po boczkiem konsoli kablem za monitor centralny i dalej do smartfona