SEXY Buttons Black Friday

daniel

Señor Meme Officer
Pin ustawiony, ale to "standardowe" zabezpieczenie. Podobno ciężko obejść ale standardowych zabezpieczeń złodzieje sie spodziewają i mogę je obejść. Z doświadczenia wiem ze najlepsze są te nietypowe o których nie wiedzą.
Myślę, że PIN jest wystarczający. Kradzieże Tesli w USA to 3% średniej, a w Polsce nie mogę znaleźć danych. Pewnie z tego powodu, że nie było żadnej.

Samochody Tesli kradzione najrzadziej

Bronek

Pionier e-mobilności
Dla tych co nie mają powiadomienia w postaci diody że ktoś jest z boku S3xy to fajnie zrobiło na zdjeciu dolnym na pomarańczowo.
Zresztą ja patrzę i tak na ten smartfon ,,hamowanie i kierunki wiadomo pokazywał już dawno.
Ten ekran środkowy i s3xy częściej oglądam od centralnego , którego jak wiadomo nie jestem fanem

20241127_135223-COLLAGE.jpg

chewbacca

Posiadacz elektryka
Dla tych co nie mają powiadomienia w postaci diody że ktoś jest z boku S3xy to fajnie zrobiło na zdjeciu dolnym na pomarańczowo.
Zresztą ja patrzę i tak na ten smartfon ,,hamowanie i kierunki wiadomo pokazywał już dawno.
Ten ekran środkowy i s3xy częściej oglądam od centralnego , którego jak wiadomo nie jestem fanem

View attachment 22208
Spoko ale dla tych co nie mają diody a mają wyświetlany podgląd kamerki błotnikowej w momencie wrzuceniu kierunkowskazu również bok tego podglądu kamerki się zaczerwienia (w przypadku pojazdu znajdującego się w martwym polu). Nawet bez tego podglądu w przypadku obiektu w martwym polu i próbie zmiany pasa rozlega się sygnał dźwiękowy a na wizualizacji tego co widzą kamery, pojazd będący "na kolizyjnym" koloruje się na czerwono.

Bronek

Pionier e-mobilności
To co Tesla pokazuje to wiem. Podgląd z kamerki pojawi sie po wrzuceniu kierunku , inaczej nie ma czerwonego
Ale :
Tu nie było kierunkowskazu czy chęci zmiany pasa !, a pomarańczowy pasek sie pojawił .
Wręcz zaraz wrzucę prawy co widac na pierwszym zdjeciu
Jeżdżę z tym od ponad roku i pierwszy raz to dostrzeglem .Dzisiaj była aktualizacja apki S3xy

Last edited:

nabrU

Moderator
@Bronek to było już przy poprzedniej aktualizacji z tydzień temu.
Jest tez minus tego rozwiązania: jazda środkowym pasem autostrady w korku i oba paski się zapalają co jakiś czas lub prawie na stałe

zlp

Pionier e-mobilności
Czy panel środkowy w X i S jest tej samej szerokości co w Y i 3?
Podoba mi się to pokrętło, ale nie jestem pewien, czy da się tak zamontować jak w Y i 3.

Najnowsze dyskusje