Michal
Moderator
sekcja "Przyspieszanie z uwzględnieniem przeszkód"Pokażesz gdzie się to odklikuje?
sekcja "Przyspieszanie z uwzględnieniem przeszkód"Pokażesz gdzie się to odklikuje?
Ale my nie pisaliśmy o FSD a podstawowym autopilocieO co chodzi? Zmienia z zielonego na czerwone, zahamuje. Ale w wersji FSD. I nie ruszy jak się nie dotknie wajhy lub pedału gazu
Przypominanie o zielonym to inna sprawa. Zauważyłem że mi przypomina nawet jak jadę normalnie bez AP,
Ja mam ustawione w mieście 2 i to jest za duzy odstęp, na autostradzie zmieniam na 4.A jaką macie ustawiona odległość? Bo u mnie przy 7 jest całkiem ok. Może rzeczywiście trochę zbyt agresywnie rusza ale jeszcze niedawno co chwilę ktoś narzekał, że za wolno![]()
Heya, odkopie temat. Jak rozwiązałeś problem z klapą ? U mnie zrobiło się to samo. Serwis i gwarancja czy jakaś regulacja ?Witam. Auto odbierałem i klapa bagażnika była ładnie spakowana. 1000 km. Trochę otwarć klapy i mam z lewej strony wyraźny ząb klapa/karoseria. Czy takie rzeczy robi serwis mobilny? Czy tylko WarsAwa