Skandaliczna jakość samochodu

Michal

Moderator

tomik

Zadomawiam się
O co chodzi? Zmienia z zielonego na czerwone, zahamuje. Ale w wersji FSD. I nie ruszy jak się nie dotknie wajhy lub pedału gazu
Przypominanie o zielonym to inna sprawa. Zauważyłem że mi przypomina nawet jak jadę normalnie bez AP,
Ale my nie pisaliśmy o FSD a podstawowym autopilocie

Michal

Moderator
A jaką macie ustawiona odległość? Bo u mnie przy 7 jest całkiem ok. Może rzeczywiście trochę zbyt agresywnie rusza ale jeszcze niedawno co chwilę ktoś narzekał, że za wolno :p

Michal

Moderator
Obecnie to się chyba trochę zmieniło ale wcześniej mam wrażenie, że to ustawienie nie miało żadnego wpływu na odległość, a bardziej na agresywność. Teraz odległość też trochę się zmienia ale moim zdaniem nadal wpływa to głównie na agresywność reakcji. Zatem jeśli rusza za szybko, spróbuj zmienić to ustawienie.

ELuk

Pionier e-mobilności
O czym Wy tu piszecie
Mój super ICE szarpie jak potępiony na każdym rondzie i krzyżówce mimo ze ma prawie 500 kM ???? To AMG chyba przereklamowane 🫤
Jakbym nie jeźdxił BEV to bym się pewnie nie czepiał 🤣

Krystian85

Zadomawiam się
Witam. Auto odbierałem i klapa bagażnika była ładnie spakowana. 1000 km. Trochę otwarć klapy i mam z lewej strony wyraźny ząb klapa/karoseria. Czy takie rzeczy robi serwis mobilny? Czy tylko WarsAwa
Heya, odkopie temat. Jak rozwiązałeś problem z klapą ? U mnie zrobiło się to samo. Serwis i gwarancja czy jakaś regulacja ?