gim-kg
Pionier e-mobilności
No ja też jeździłem S-klasą...C5 Hydroactive też jeździłem.
Jeździć, a posiadać (licząc się z wadami i usterkami) to zupełnie coś innego. Kolega @v460 użył skrótu myślowego.
Odnoszę wrażenie, że masz straszny problem z tym samochodem. Raczej nie wierzę, że twoja C5 była idealna. Nie wiem czy jesteś masochistą, ale strasznie się z męczysz z Teslą. Zamiast cieszyć się jazdą, szukasz na siłę usterek. Wiadomo, że to nie Mercedes, bo to firma z bardzo małym stażem. Nigdzie nie jest napisane, że YT czy Netflix ma się odpalać w jakimś określonym czasie, a ty z tego robisz aferę, ba nawet wysuwasz tezę, że masz uszkodzone oprogramowanie. Kurde, EM wybrał tylko ciebie. A jak masz ustawioną aktualizację oprogramowania? Odpalanie przeglądarki w C-klasie połączonej telefonem przez BT z head unit to była masakra, jednak nikt nie pisał na forach że ma uszkodzone oprogramowanie. Nie trzeba pracować w branży IT, żeby wiedzieć, że Windows też potrafi się czasem zawiesić. Tutaj może być tak samo. Mi samochód nie chciał się połączyć z wifi, wystarczył reset, ale nie płakałem po forach, że samochód do du..y.
Naprawdę musi to być męczące wsiadać codziennie do samochodu z nastawieniem, że to złom. No chyba że ty to lubisz. Ja gdybym miał takie odczucia jak ty, to bym sprzedał (zrobił cesję leasingu) bez względu na to ile bym stracił. Po prostu nie dał bym rady.
Gwoli ścisłości, mój egzemplarz nie jest idealny.
Last edited: