Smart #1 - wrażenia

vwir

Pionier e-mobilności
Nie wiem, nie próbowałem jeszcze. Nie mam pod ręką autostrady ani drogi szybkiego ruchu. Spróbuję przy najbliższej okazji.

p0li

Pionier e-mobilności
Nie wiem, nie próbowałem jeszcze. Nie mam pod ręką autostrady ani drogi szybkiego ruchu. Spróbuję przy najbliższej okazji.
przetestowalem - dziala to nawet ok, ale po pierwsze - wolniej niz robi to kierowca, po drugie - nie mozna puscic kierownicy bo przerywa manewr
wideo tu:

View attachment ALC-smart.mp4

vwir

Pionier e-mobilności
Z innej beczki: czy masz podświetlane klamki zewnętrzne w przednich drzwiach? Z tyłu mam podświetlane, a z przodu nie (tak samo z lewej jak i z prawej strony). Nie wiem czy ten typ tak ma, czy to usterka.

p0li

Pionier e-mobilności
Z innej beczki: czy masz podświetlane klamki zewnętrzne w przednich drzwiach? Z tyłu mam podświetlane, a z przodu nie (tak samo z lewej jak i z prawej strony). Nie wiem czy ten typ tak ma, czy to usterka.
chodzi ci o te projektory znaczka na ziemi czy w ogole podswietlenie? szczerze mowiac nie wiem a dzis juz leze w lozeczku i nie sprawdze :)
ps. wiesz ze masz pod wlacznikiem swiatem maly schowek? bo ja sie wczoraj z niemieckiego forum dowiedzialem :LOL:

vwir

Pionier e-mobilności
chodzi ci o te projektory znaczka na ziemi czy w ogole podswietlenie? szczerze mowiac nie wiem a dzis juz leze w lozeczku i nie sprawdze :)
ps. wiesz ze masz pod wlacznikiem swiatem maly schowek? bo ja sie wczoraj z niemieckiego forum dowiedzialem :LOL:
Widziałem ten schowek, ale jeszcze nie użyłem. Chodzi o podświetlenie samych klamek.
Za to udało mi się w końcu ustawić pod przyciskiem szybkiego dostępu „drive setup” wyłączenie pipczka przekroczenia prędkości. Wcześniej nie zauważyłem, że tam jest checkbox który trzeba zaptaszyć przed kliknięciem „save”. Ktoś pojechał z tym interfejsem…

Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
hej @vwir czy twoj samochod powital cie dzis wierszykiem i pozyczyl wszystkiego strasznego z okazji hellowin? bo moj tak i troche mnie zaskoczyl o_O
bo to chyba wczoraj bylo :unsure: