przetestowalem - dziala to nawet ok, ale po pierwsze - wolniej niz robi to kierowca, po drugie - nie mozna puscic kierownicy bo przerywa manewrNie wiem, nie próbowałem jeszcze. Nie mam pod ręką autostrady ani drogi szybkiego ruchu. Spróbuję przy najbliższej okazji.
chodzi ci o te projektory znaczka na ziemi czy w ogole podswietlenie? szczerze mowiac nie wiem a dzis juz leze w lozeczku i nie sprawdzeZ innej beczki: czy masz podświetlane klamki zewnętrzne w przednich drzwiach? Z tyłu mam podświetlane, a z przodu nie (tak samo z lewej jak i z prawej strony). Nie wiem czy ten typ tak ma, czy to usterka.
Widziałem ten schowek, ale jeszcze nie użyłem. Chodzi o podświetlenie samych klamek.chodzi ci o te projektory znaczka na ziemi czy w ogole podswietlenie? szczerze mowiac nie wiem a dzis juz leze w lozeczku i nie sprawdze
ps. wiesz ze masz pod wlacznikiem swiatem maly schowek? bo ja sie wczoraj z niemieckiego forum dowiedzialem![]()
Dzięki. No to mam usterkę. Nie jest to jakieś pilne więc oleję do czasu przeglądu gwarancyjnego, ale przednie mi nie świecą.rano sprawdzilem - u mnie przod i tyl sa tak samo podswietlane, wyglada to tak:
View attachment 21372