Sprzedam Hyundai Kona 64-Sprzedana

Wojtekj23

Fachowiec
A jeśli chodzi o takie niedoskonałości , powiedziałbym eksploatacyjne , to mam też ich kilka , również otaecie lusterka w tym. Mnie natomiast bardziej interesuje sprawa konstrukcyjnych użytkowych kłopotów, typu nadmierne zużycie np zawieszenia .. jakieś nietypowe hałasy czy już bardziej od strony estetyki trzeszczące plastiki .. itp.
Występuje takie zjawisko jak trzeszczenie zawieszenia przy przejeżdżaniu przez progi zwalniające ale tylko w specyficznych warunkach pogodowych. W środku plastiki nie urywają du....jakoscia, duzo twardych łatwo rysujących się, ale montaż i solidność moim zdaniem jest na wysokim poziomie. W środku nic nie trzeszczy i nadal po 94 tyś mam uczucie jeżdżenia gokartem bo zawieszenie jest z tych twardych.

Vicek

Fachowiec
A wy się nie możecie zgrać z kolegą z wątku wyżej? On chce zamienić EV6 na coś mniejszego, ty Konę na coś większego :)

PS. Chyba mignęło mi to auto w Stawigudzie?

krzyss

Pionier e-mobilności
Część w piękny słoneczny piąteczek.
Czas spróbować zmienić auto.
Moja Kona to 02/2021 przedlift duża bateria wersja Style z 3 fazową ładowarką pokładową, nawigacją bluelink obsługiwaną aplikacją w telefonie,
Samochód kupiłem dwa lata temu w Niemczech i osobiście sprowadziłem. Ma obecnie prawie 94 tyś przebiegu i jak to Hyundai nadal pokazuje SOH 100%.
100% bezwypadkowy, aczkolwiek jak to 4 letnie auto jakieś niedoskonałości można już znaleźć. Serwisowany wyłącznie w ASO Hyundai. Jeszcze rok fabrycznej gwarancji na cały samochód.
Liczę na was społeczność, że pomożecie mi go wycenić tak żeby się sprzedał a nie sprzedawał.

Biorę też pod uwagę zamianę, ale zdaję sobie sprawę, że to raczej mało prawdopodobne.
Następca ma utrzymać zalety Kony i wyeliminować wady.
Być ciut większy ze wskazaniem na bagażnik.
Być ciut młodszy.
Mieć zdecydowanie mniejszy przebieg, Jak widać sporo jeżdżę i ten warunek nie podlega negocjacji.
Mieć szybsze ładowanie ze wskazaniem na podgrzewanie baterii bo to największa wada Kony.
Mieć podobny zasięg.
I nie kosztować więcej niż 120 tyś.
Zapomniales dodac ceny…

Wojtekj23

Fachowiec
A wy się nie możecie zgrać z kolegą z wątku wyżej? On chce zamienić EV6 na coś mniejszego, ty Konę na coś większego :)

PS. Chyba mignęło mi to auto w Stawigudzie?
Bingo. Mieszkam jedną wies dalej.

adamusek

Posiadacz elektryka
ok 70k pewnie realna cena do sprzedaży, za 80k widze z połowę mniejszym przebiegiem.