Takie 2 tematy mi przyszły do sprawdzenia:Moje SQ6 postanowiło dziś zredukować moc ładowania AC do 3,6 KW. Próbowałem na 2 wallboxach, w dwóch różnych lokalizacjach. Wszędzie 3,6 KW zamiast 11. Redukcja prądu wyłączona. Napisałem do Audi support. Zobaczymy co odpiszą.
Witaj w klubiePo konsultacjach z serwisem Audi, prawdopodobnie jakieś uszkodzenie sprzętowe. Umówiony serwis za 3 tygodnie. Ładowanie na DC działa normalnie. Trochę przegięcie z terminem serwisu. 3 tygodnie czekania na serwis w kompletnie nowym samochodzie....
Już nawet u tradycyjnych producentów są kosmiczne terminy... Brakuje ludzi? Słabo płacą? Przecież jeżeli auto lata w firmie i ma na siebie zarabiać to 3 tygodnie oczekiwania na naprawę to masakryczne koszty... A ja myślałem że takie numery to tylko w Tesli.Po konsultacjach z serwisem Audi, prawdopodobnie jakieś uszkodzenie sprzętowe. Umówiony serwis za 3 tygodnie. Ładowanie na DC działa normalnie. Trochę przegięcie z terminem serwisu. 3 tygodnie czekania na serwis w kompletnie nowym samochodzie....
Serwis jak serwis, potem czekanie na części...Po konsultacjach z serwisem Audi, prawdopodobnie jakieś uszkodzenie sprzętowe. Umówiony serwis za 3 tygodnie. Ładowanie na DC działa normalnie. Trochę przegięcie z terminem serwisu. 3 tygodnie czekania na serwis w kompletnie nowym samochodzie....
Tak, działa. Chociaż minimalnie szybciej jest z kartą RFID, więc jak już ją masz to nic nie tracisz. Działa tylko na IONITY, na Greenway i tak kartą trzeba@Przemeq a plug&charge udało Ci się włączyć ? Ja mam błąd w momencie generowania certyfikatu. Zgłosiłem to do Audi support, przekazali info do producenta i cisza. Z tego co czytałem na innych forach jest z tym problem. Próbowałem na Androidzie, iPhonie i nie idzie.