SuC Kraków-Bonarka

Michal

Moderator
Obstawiam, że dużo też zależy od tego jak kompletny zestaw informacji im wyślesz.
Informacje o pobliskich trasach, przyłączu energetycznym i odległości od stacji transformatorowej oraz jej mocy, odległość od wjazdów na autostrady/S-ki, link do Google maps, mapa satelitarna, geoportal.
Jak ja miałbym to przeglądać, to zaczynałbym od tych najbardziej kompletnych.

RafalO

Zadomawiam się
Czekam pol roku, wiem, ze dostali taki komplet informacji na jakieś swoje wewnętrzne spotkania. Tak, tak jest bardzo fajnie. I cisza... Zobaczcie tempo powstawania SC w Polsce i lokalizacje. Myślę, ze algorytm jest tutaj troche inny ;)

danielm

Pionier e-mobilności
Czekam pol roku, wiem, ze dostali taki komplet informacji na jakieś swoje wewnętrzne spotkania. Tak, tak jest bardzo fajnie. I cisza... Zobaczcie tempo powstawania SC w Polsce i lokalizacje. Myślę, ze algorytm jest tutaj troche inny ;)
algorytm jest prostszy:
1. zatrudnić kogoś kto się tym zajmie

oferta pracy wisiała przez dobry rok, chciałem wkleić linka i oferty nima. jeśli zatrudnili to za chwile się coś zmieni

lookash_c

Pionier e-mobilności
algorytm jest prostszy:
1. zatrudnić kogoś kto się tym zajmie

oferta pracy wisiała przez dobry rok, chciałem wkleić linka i oferty nima. jeśli zatrudnili to za chwile się coś zmieni
Albo nikogo nie zatrudnili, bo olali temat superchargerów :-D

Jacek Z.

Zadomawiam się
Jak na to pozwolili w hali garażowej ? :)
przecież powszechnie wiadomo że
1. auta elektryczne się palą, szczególnie Tesle
2. na wyjazdach palą się podwójnie
3. podczas ładowania jeszcze bardziej się palą
Taaa... mi juz 3 razy sie Tesla spaliła 🤣

Stawianie w galerii handlowej SC - domyslne niedostepnej w swieta, w nocy - to jakieś nieporozumie ..

Jacek Z.

Zadomawiam się
Byłem tam ostatnio w święto właśnie. Góra jest zamknięta, ale -1 funkcjonuje bo kino itdp.
To dobrze 👍jednak gdy jest to jedyny punkt w promieniu 100km to lepiej by mu było przy trasie.. Wjazd do centrum, szukanie po parkingach piętrowych walka z biletologią, ew. opłatami dodatkowymi to niepotrzebne utrudnienia.. Punkt w Poznaniu na przykład, to w ciagu dnia dramat. Przez korki, poza czasem ladowania, przedłużasz sobie przelot dobrą godzinke jak nie więcej.. wisienka na torcie to symboliczna ale jednak oplata za wjazd na teren prywatny.

Last edited: