SuC Szczecin

Olecki

Pionier e-mobilności
Zwolnili ludzi w USA, Europa ma swój zespół i Polska też.
Tak z ciekawości - masz potwierdzone informacje na ten temat? Według informacji z sieci zespoły z Azji i Australii też poleciały, dlaczego EU miała by być wyjątkiem?

inter

Pionier e-mobilności
Tak z ciekawości - masz potwierdzone informacje na ten temat? Według informacji z sieci zespoły z Azji i Australii też poleciały, dlaczego EU miała by być wyjątkiem?
Czytałem kilka dni temu, ale źródła już nie mogę znaleść. Ogólnie pisało, że EU 100% zwolnień, nie dotyczyło.

kubatar

Pionier e-mobilności
nawet mniej 🤣
Tacy ludzie nie jeżdżą nad morze bo za blisko 🤣 sam 25 lat mieszkałem blisko gór i nie korzystałem a teraz to co weekend bym jeździł.

Zastanawia mnie jak Tesla będzie chciała zwiększyć sprzedaż EV jeśli nie rozwinie sieci SuC jeszcze bardziej. Przecież nowy maly model to wielokrotnie większą sprzedaż...

Piotr

Posiadacz elektryka
nie bardzo wiem co ma pomóc przy 100km SuC skoro każda TESLA w 2 strony pojedzie na naładowaniu w domu do 80 % w dwie strony bez dodatkowego ładowania
Przeczytaj cały wątek to zrozumiesz, że to był sarkazm na to co napisał kubator:
"Komfortowy dojazd nad morze w tym roku będą mieli co najwyżej Niemcy"
odpowiedziałem, że nie tylko Niemcy bo niektórzy (Ci co mają blisko) też dojadą bez problemu

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam rower tak z 60 km zasiegu a do morza z 5 nad którym byłem z rok temu, lub dwa? Nie lubię, teraz już "nie ma dzikich plaż" . Nie jestem po za tym już w targecie opalająch i spacerujących a wartych uwagi . Do tego szumi i tam wieje co mnie wkurza. Ogranicza moją wolność motoryzacyjną naziemną. Nawodna mnie nie interesuje. Napowietrzna niedostępna z braku uprawnień, podziemna zarezerwowana dla Śląska ;-)
Ad meritum, to Gdańsk i ostatecznie Koszalin pozwoliły by ulżyć mojemu kontu darmowego ładowania inaczej po nowym roku ok 19 000km przepadnie.

kubatar

Pionier e-mobilności
Mam rower tak z 60 km zasiegu a do morza z 5 nad którym byłem z rok temu, lub dwa? Nie lubię, teraz już "nie ma dzikich plaż" . Nie jestem po za tym już w targecie opalająch i spacerujących a wartych uwagi . Do tego szumi i tam wieje co mnie wkurza. Ogranicza moją wolność motoryzacyjną naziemną. Nawodna mnie nie interesuje. Napowietrzna niedostępna z braku uprawnień, podziemna zarezerwowana dla Śląska ;-)
Ad meritum, to Gdańsk i ostatecznie Koszalin pozwoliły by ulżyć mojemu kontu darmowego ładowania inaczej po nowym roku ok 19 000km przepadnie.
Przez tę elektryfikację to już nawet rowery mają ograniczony zasięg 🤣
Aż tak często jeździsz do Gdańska że wykorzystał byś te 19k? 😀