Tak z ciekawości - masz potwierdzone informacje na ten temat? Według informacji z sieci zespoły z Azji i Australii też poleciały, dlaczego EU miała by być wyjątkiem?Zwolnili ludzi w USA, Europa ma swój zespół i Polska też.
Bo macie 100 km do morza? 🙂
Czytałem kilka dni temu, ale źródła już nie mogę znaleść. Ogólnie pisało, że EU 100% zwolnień, nie dotyczyło.Tak z ciekawości - masz potwierdzone informacje na ten temat? Według informacji z sieci zespoły z Azji i Australii też poleciały, dlaczego EU miała by być wyjątkiem?
nawet mniej 🤣Bo macie 100 km do morza? 🙂
Tacy ludzie nie jeżdżą nad morze bo za blisko 🤣 sam 25 lat mieszkałem blisko gór i nie korzystałem a teraz to co weekend bym jeździł.nawet mniej 🤣
nawet mniej 🤣
Przeczytaj cały wątek to zrozumiesz, że to był sarkazm na to co napisał kubator:nie bardzo wiem co ma pomóc przy 100km SuC skoro każda TESLA w 2 strony pojedzie na naładowaniu w domu do 80 % w dwie strony bez dodatkowego ładowania
Przez tę elektryfikację to już nawet rowery mają ograniczony zasięg 🤣Mam rower tak z 60 km zasiegu a do morza z 5 nad którym byłem z rok temu, lub dwa? Nie lubię, teraz już "nie ma dzikich plaż" . Nie jestem po za tym już w targecie opalająch i spacerujących a wartych uwagi . Do tego szumi i tam wieje co mnie wkurza. Ogranicza moją wolność motoryzacyjną naziemną. Nawodna mnie nie interesuje. Napowietrzna niedostępna z braku uprawnień, podziemna zarezerwowana dla Śląska ;-)
Ad meritum, to Gdańsk i ostatecznie Koszalin pozwoliły by ulżyć mojemu kontu darmowego ładowania inaczej po nowym roku ok 19 000km przepadnie.