SuC w Polsce

Bronek

Pionier e-mobilności
Jaki jest tramwaj koszaliński , taki i będzie ten SUCh.

Mścice to obecnie spory zjazd z S6. A hotel to chyba ten z wystawką starych samochodow ? I oewnie wstawią parę wallboxow ?

kiki111

Fachowiec
Hotel dokładnie ten, ale SUC miał być całkiem spory, mam gdzieś zagospodarowanie, nie pamiętam ile stanowisk ale z 10 na pewno i moc chyba 1,5MW. Skoro Energa rozpisała nowy przetarg znaczy to że plan się nie zmienia, tylko harmonogram im się rozjechał.

viallos

Pionier e-mobilności
Małą aktualizacja dla SUC w Koszalinie, podsłuchane w koszalińskim tramwaju:
SUC w Koszalinie (hotel w Mścicach) załapie raczej spore opóźnienie. Nie wiem jak ma się sprawa od strony Teslli ale Energa robiła ostatnio nowy przetarg na dokumentację bo ktoś cos zawalił.
Jeżdżę tam non stop i ta lokalizacja będzie dramatyczna w wakacje. Na zjazd i dojazd pewnie z godzinę albo dłużej 😀
Poza wakacjami i tak z 10min w każdą stronę się zejdzie.

Mój SuC będzie na tym samy zjeździe... ale dokładnie na zjeździe:) ... tak,jak by się na MOP zjeżdżało.

kiki111

Fachowiec
W Koszalinie są tramwaje ? Nie wiedziałem.
i to jakie, takie jakich jeszcze nikt nie widział.
Jeżdżę tam non stop i ta lokalizacja będzie dramatyczna w wakacje. Na zjazd i dojazd pewnie z godzinę albo dłużej 😀
Poza wakacjami i tak z 10min w każdą stronę się zejdzie.
Lokalizacja moim zdaniem słaba i wygląda jakby była wymyślana dawno temu przez kogoś kto nie wiedział że do Kołobrzegu S6 budują. Swoją drogą muszę kiedyś podpytać o przebieg projektowania tego węzła bo jest on dość nietypowy.
Mój SuC będzie na tym samy zjeździe... ale dokładnie na zjeździe:) ... tak,jak by się na MOP zjeżdżało.
Widziałem twój temat i tak nawet obstawiałem ten węzeł lub przy otoparku. Do SUC będzie daleko i korki, Ionity już lepiej ale latem też chwilami wszystko będzie stało. Nie wiem czy widziałeś, gdzieś wspominałem że orlen na swojej stacji przy węźle się zbroi na 10 stanowisk. Obecnie to żadna konkurencja ale pewnie kiedyś się w końcu ogarną.