tam się jakaś jazda odbywa z parkingiem na przeciwko suc. wykonawca zbyt płytko rury położył i parking wystaje kilkanaście cm na drogę dojazdową do suc przez co parkowanie pod ładowarke jest bardzo utrudnione. może się wzieli za poprawianie czy cośSuC ząbki pokazuje jako tymczasowo nieczynny, ktoś coś?
Hm ja nie widziałem takiego problemu, natomiast tam jest zamknięta (remont) droga dojazdową do SuC od strony skrzyżowania i trzeba wjeżdżać "na około" poprzez zjazd od strony centrum Warszawy, a na dodatek są jakieś wykopki prowadzone wzdłuż drogi równoległej do Radzymińskiej, więc może jakieś przekładki tymczasowego dojazdu robią.tam się jakaś jazda odbywa z parkingiem na przeciwko suc. wykonawca zbyt płytko rury położył i parking wystaje kilkanaście cm na drogę dojazdową do suc przez co parkowanie pod ładowarke jest bardzo utrudnione. może się wzieli za poprawianie czy coś
Dziwne bo zawsze przed wyborami jest lepiej.Taak, byłem w czwartek w marko, i masakra tam jest, dojazd jest mega utrudniony, remont jakiś drogi robią, chwilowo jak ktoś nie musi to lepiej omijać.
Ludzie przed wyborami się ładują w power banki póki tanio!O wow ! Oblegany punkt![]()
Ludzie przed wyborami się ładują w power banki póki tanio!
No jasne, zobacz po ile jest kWh np w shellu, lub Greenway!a to cenę energii tez obniżyli?
No jasne, zobacz po ile jest kWh np w shellu, lub Greenway!
Tesla sprzyja PiS, stąd tak dobre ceny, połowa tego co u konkurencji.
Ale po wyborach, to paaanie, pewnie od razu skoczy do 4-6pln/kWh.
Więc ludzie się lądują na zapas.
Już nawet szkoda mówić co będzie jak wygra opozycja, ci to do gospodarki w ogóle nie mają szczęścia (pieniędzy nie ma i nie będzie).
Ja na miejscu PO unikał bym tematu benzyny jak ognia, są tacy co pamiętają hasła z wyborów 2011 po których PO wygrało i benzyna niemal natychmiast była po 6 🙃 Notabene to że tego PiS nie wyciągnął to pokazuje że nieporadni jak cholera.Już nawet szkoda mówić co będzie jak wygra opozycja, ci to do gospodarki w ogóle nie mają szczęścia (pieniędzy nie ma i nie będzie).
![]()
Zamknięta jest ładowarka na czas remontu ulicy/ drogi przed punktem - kopią i rzeźbią tam kanalizację już nie wiadomo który tydzień, skrzyżowanie zamknięte i korki tragiczne a na całym placu jeden gość kosteczkę układa a trzech patrzy czy równo kładzie.Jest słabo:
View attachment 13629
Ja pierniczę. Zawsze kłody pod nogi. Otworzyli, żeby po kilku dniach zamknąć.Zamknięta jest ładowarka na czas remontu ulicy/ drogi przed punktem - kopią i rzeźbią tam kanalizację już nie wiadomo który tydzień, skrzyżowanie zamknięte i korki tragiczne a na całym placu jeden gość kosteczkę układa a trzech patrzy czy równo kładzie.