Ja obstawiam Auchan Piaseczno lub Ursynów, potem jeszcze Wawer zostanie do obstawieniaAuchan Wola Park/ Auchan Piaseczno xDD
Ja obstawiam Auchan Piaseczno lub Ursynów, potem jeszcze Wawer zostanie do obstawieniaAuchan Wola Park/ Auchan Piaseczno xDD
Kiedyś usłyszałem na "mieście" że może być to Ptak Warsaw Expo - ponieważ mają tam dostępne duże moce przyłączeniowe.Dzisiaj jak byłem w Ząbkach to słyszałem, ale informator nie chciał powiedzieć gdzie ta druga lokalizacja![]()
obstawiam ursynów bo blisko s2, przydałoby się gdzieś w okolicy krzyżówki a2/s17 teżJa obstawiam Auchan Piaseczno lub Ursynów, potem jeszcze Wawer zostanie do obstawienia
daleko od głównych dróg, ale może może, ostatnio tam było przyłącze wymieniane na większe, ogółem prądu sporo bo obok zaraz ATM i serwerownie.Jak Auchan to może ten przy Jubilerskiej. Przy wjeździe do Warszawy od wschodu i blisko trasy Siekierkowskiej
To chyba jak powstanie mityczne centrum handlowe w Góraszce. Kilka lat temu sporo o nim mówiono, ale poza jakimś centrum rozrywki nic nie powstało. Węzeł na S17 czeka. Jak się obudzą, zbudują, będzie Auchan, to może i SUC.obstawiam ursynów bo blisko s2, przydałoby się gdzieś w okolicy krzyżówki a2/s17 też![]()
ja się dziwię, że nikt nie wpadł na pomysł robienia ładowarek ev na tych GPZ'tach, których na obrzeżach każdym miast jest sporo.dosłownie tyły woli parkuView attachment 26312
To dla metra 😛dosłownie tyły woli parkuView attachment 26312
To że tam jest transformatorownia nie oznacza że jest przyłączedosłownie tyły woli parkuView attachment 26312