ciastek
Pionier e-mobilności
Czy ktoś będący na miejscu może się zdjęciem pochwalić?

Z wczoraj. Brak bialoczerwonej taśmy sprawił, że nie straciłem wiary w zwyciestwo @Bartłomiej S xD
Czy ktoś będący na miejscu może się zdjęciem pochwalić?
View attachment 12916
Z wczoraj. Brak bialoczerwonej taśmy sprawił, że nie straciłem wiary w zwyciestwo @Bartłomiej S xD
Ustaliliśmy że połączone są cyferkami. Dobrze pamiętam?Na zimnej baterii 60kw ale rośnie ….
Czy ktoś z lepiej ogarniających te podłączenia ładowarek może powiedzieć czy stawać na zakładkę czy jak Ciechocinku?
No to chyba V3 więc moc jest dzielona na całej stacji równomiernie.Ustaliliśmy że połączone są cyferkami. Dobrze pamiętam?
Trzeba zobaczyć jak są ustawione słupki, bo to jest różne na różnych stacjach.
Ale to chyba ta nowa wersja gdzie nie dzieli się mocy?
Stojąc przodem do serwisu: Od prawej - 4A 4B 4C 4D 3A itdUstaliliśmy że połączone są cyferkami. Dobrze pamiętam?
Trzeba zobaczyć jak są ustawione słupki, bo to jest różne na różnych stacjach.
Ale to chyba ta nowa wersja gdzie nie dzieli się mocy?
szef właśnie artykuł na stronie napisałCzy ktoś będący na miejscu może się zdjęciem pochwalić?
w Gdańsku przy A2?Albo w Gdańsku 🤣
w Gdańsku przy A2?
Sporo SuC jest w Ameryce, ale niestety nie tej koło Olsztynka 😝A jest inny Gdańsk niż ten na północy? 😁
tesla nie używa zielonych kopertTo chyba jeszcze nie koniec roboty : chyba brakuje zielonych kopert ?
Ale jak działa - też się cieszę![]()
Nie wszyscy używają, blisko mnie są dwa stanowiska które notorycznie były zastawiane spaliniakami, nie mają kopert zielonych, ale po jakimś pół roku i setkach mandatów nikt tam już nie parkuje ze spaliniaków poza hybrydami plug-in, które się tam ładują.Może czas zacząć, bo tam jest dość ciasno, i pewno chętni do zaparkowania się znajdą ?
Na zewnątrz brakuje słupków 1C i 1D. Teraz mi się wszystko zgadza.jest 14. dwa są z tyłu serwisu podobno wewnętrzne