SuC Ząbki

krzyss

Pionier e-mobilności
To była fascynująca walka Panowie. Trening, nieprzespane noce się opłacił. Chciałbym w tym miejscu podziękować swojej nauczycielce matematyki. Bez niej nie udałoby by mi się tego wyliczyć. Również na uznanie zasługuje profesor logiki ze studiów. Zdecydowanie uświadomiło mnie to ze Tesla jest nielogiczna i trzeba ja kochać.

Czekam na kolejne stacje i możliwość obstawiania. Może powstanie bukmacher Tesla-Bet. Pójdę krok dalej stacja w Bonarce powstanie przed świetami Bożego Narodzenia. 🏆
Moje gratulacje, udalo Ci sie o wlos. W ramach tego wydalem tam dzis 72zl

inter

Posiadacz elektryka

topek

Zadomawiam się
super !!!
W koncu, ciesze sie dla Warszawiakow.
Moze z raz na rok skorzystam z tych ladowarek :)

PYTANIE: Czy tesla gdzies prezentuje liste ostatnio otwartych SuC z data otwarcia?

elektryk

Pionier e-mobilności
Tak BTW wg statystyk na tej stronie chyba już mamy okrągłe 50 tysięcy punktów ładowania na całym świecie.

Michal

Pionier e-mobilności
Polska ma jeden SuC tak naprawde. W Zabkach.

Reszta to jakies niepelnosprawne karly dzielace kabel na pUl
Lućmierz też jest bez tragedii.
Poznań rozwinęli do 6 miejsc, coś tam się dzieje jednak. Ja pierwszą podróż Warszawa - Szczecin 12.2020 musiałem planować z ładowaniem w Lućmierzu na GW przy COVID, zamkniętej bramie hotelu i mocy 60 kW ;)

elektryk

Pionier e-mobilności
Polska ma jeden SuC tak naprawde. W Zabkach.
I najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że ten jeden SuC w Ząbkach ma niewiele mniej złączy CCS niż cała sieć Ionity w Polsce, która miała być odpowiedzią konsorcjum wielu producentów na SuC.

A te pozostałe "karły" (nie licząc hotelu w Wawie) mają więcej złączy CCS na stację niż praktycznie wszystkie stacje GreenWay.

nabrU

Pionier e-mobilności
Ionity ma się całkiem dobrze... tyle, że na zachód od Odry (a najlepiej na zachód od Łaby) ;)

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Lućmierz też jest bez tragedii.
Poznań rozwinęli do 6 miejsc, coś tam się dzieje jednak. Ja pierwszą podróż Warszawa - Szczecin 12.2020 musiałem planować z ładowaniem w Lućmierzu na GW przy COVID, zamkniętej bramie hotelu i mocy 60 kW ;)
Zjazd do Lucmierza jest do bani …

Michal

Pionier e-mobilności
Do Poznania jest do bani, do Warszawy był do bani, Lućmierz nie jest taki zły...

Michal

Pionier e-mobilności
Nie wiem o co pytasz.
Od strony Poznania bez korków do Lućmierze 6 minut, do strony Warszawy 8 minut.

Last edited: