gim-kg

Pionier e-mobilności
Dziś zauważałem że wewnętrzne progi strasznie się brudzą, czy jakieś uszczelki coś dają? Ktoś montował i pomogło? Jak coś to proszę o porady jakie najlepiej kupić a jakich unikać i jak je najlepiej kelic aby trzymały długo. Dzięki
Zamówiłem na Aliexpress właśnie z tego powodu. Czekam na dostawę.

Kmicin

Zadomawiam się
Dziś się bardzo zdziwiłem że Sentry zjadło mi 8,3% w 21h. Mimo iż było wyłączone "nagrywanie na podst kamer" Coś mega dużo chyba...?

dawidgora

Posiadacz elektryka
Dlaczego nie ładuje się prądem 13A? Wcześniej tak ładowało, a dziś zauważyłem że jest 10A, co znacznie spowolniło, i tak już wolne, ładowanie.

Może sieć jest przeciążona? Napięcie też jest jakieś niskie

Attachments

• 71E163F5-4382-46CC-A980-D444E25E85BD.jpeg
    71E163F5-4382-46CC-A980-D444E25E85BD.jpeg
    241,6 KB · Liczba wyświetleń: 55

MiKo

Posiadacz elektryka
Dlaczego nie ładuje się prądem 13A?
sprawdź, czy w samochodzie nie masz komunikatu o wykryciu nagłego spadku napięcia i spowodowanym tym spowolnionym ładowaniu. W telefonie tego komunikatu nie widać, tylko w samochodzie. 218V wydaje się być mało.

IMO to nie jest kwestia samochodu, tylko sieci.

dawson

Fachowiec
hejka
Mam taki problem że po wrzuceniu R a później D lusterka nie zawsze wracają w odpowiednią pozycję do tego czasem po "odpaleniu" auta ustawiają się w pozycji R.
Oczywiście ustawiam i zapisuje ustawienie , i nawet jak są w złej pozycji to na ekranie "przywróć" jest nieaktywne , ale jak lekko skoryguje lusterko i dam "przywróć" wracają do dobrych ustawień. Ktoś ma pomysł co to może być?