Jusand

Posiadacz elektryka
Kwintesencja jazdy nad morze z Warszawy :)
Zrobilem ta trase elektrykiem okolo 30razy. Najlepsza. Ladujemy w Mlawie, a potem modlimy sie zeby zadzialy Pawliki Orlen. I bedzie git.
Chyba wybiorę S7, i tak prawdopodobnie następnego dnia będę jechał do Warszawy na weekend to spróbuję A1/2

newbe

Posiadacz elektryka
Ja mam E5D, jestem ciekaw ile będzie pokazywać po 20k km.
Po 22 tys.km tylko 1 kWh ubył w moim E5D. Do 100% rzadko ładuję i tylko dla testu nie będę. Wiem że ustawiając limit na 100 nie uzyskamy prawdziwej liczby, bo szacunek BMS a rzeczywistość mogą się różnić. U mnie w większą stronę wyszło ostatnio, ale nie pamiętam dokładnie ile...

krzyss

Pionier e-mobilności
Chyba wybiorę S7, i tak prawdopodobnie następnego dnia będę jechał do Warszawy na weekend to spróbuję A1/2
Mnie zirytowal Ciechocinek w wakacje. Zmarnowalem 15minut na dojazd, a na miejscu byl komplet i ladowanie 64kW… wole S7

newbe

Posiadacz elektryka
W Ciechocinku, tam gdzie charger nowy, tesla s - rusza na łowy.. na mórz szlaku, czai się na tanie, od Elona.. ładowanie - taka ze mnie Tesla s ... ;)))

Sorki za ten nieziemski suchar, ale nie mogłem się powstrzymać;)
To samo o Warszawie można, tam nawet gorzej bo 1 ładowarka dzielona po 60 kW.
No i nie raz już spotkałem różne TMX ładujące do 100% bo za darmo...

Doktor

Posiadacz elektryka
Kwintesencja jazdy nad morze z Warszawy :)
Zrobilem ta trase elektrykiem okolo 30razy. Najlepsza. Ladujemy w Mlawie, a potem modlimy sie zeby zadzialy Pawliki Orlen. I bedzie git.
Jest jeszcze GW w Ostródzie i Elblągu, jaki jest sens jechać do Pawlików 25km za Mławą?

krzyss

Pionier e-mobilności
Jest jeszcze GW w Ostródzie i Elblągu, jaki jest sens jechać do Pawlików 25km za Mławą?
Ostroda i Elblag przy Fordzie maja max 40kW.
W sumie Pawliki nie maja sensu, jesli ktos staje w Mlawie. Bardziej mi chodzilo o to ze to jedyne szybsze stacje ladowania na tej trasie.

Ciechan

Fachowiec
a gdzie jest najlepiej pod kątem "atrakcji" w postaci dobrego jedzenia etc? Bo czasem może lepiej spędzić półtorej godziny na ładowarce i zjeść porządny obiad, niż przez 40 minut chodzić wkółko samochodu :)

Jusand

Posiadacz elektryka
Czy do darmowego parkowania na miejskich parkingach konieczna jest jeszcze naklejka EE?

Last edited: