Tak, ale dziala tylko w krajach gdzie jest Tesla (nie dziala w Chorwacji) 😜Hey Panowie, szybkie pytanie, czy do świeżo kupionych Tesli M3 mamy assistance od Tesli czy trzeba sobie wziąć z ubezpieczeniem?
Ja przy zakupie Toyoty dostałem assistance jak auto było na gwarancji, ciekawi mnie jak to jest z Teslą?
tak choć google prawde Ci powie: https://www.tesla.com/pl_PL/support/roadside-assistance?redirect=noHey Panowie, szybkie pytanie, czy do świeżo kupionych Tesli M3 mamy assistance od Tesli czy trzeba sobie wziąć z ubezpieczeniem?
Ja przy zakupie Toyoty dostałem assistance jak auto było na gwarancji, ciekawi mnie jak to jest z Teslą?
Mi twierdzili na linii że assistance niby działa w Ukrainie, tak samo jak i Internet.Tak, ale dziala tylko w krajach gdzie jest Tesla (nie dziala w Chorwacji) 😜
Zależy co masz na myśli przez "działa". Ja dzwoniłem z Węgier, jak mi samochód nie wstał po apdejcie i ogarnęli holowanie do serwisu za granicą (na Węgrzech są tylko superchargery), więc coś tam działa. Nie wiem co by było jakbym zadzwonił, że się wyprzytkałem z prądu i utknąłem.Mi twierdzili na linii że assistance niby działa w Ukrainie, tak samo jak i Internet.