Szatan

Posiadacz elektryka
Hey Panowie, szybkie pytanie, czy do świeżo kupionych Tesli M3 mamy assistance od Tesli czy trzeba sobie wziąć z ubezpieczeniem?
Ja przy zakupie Toyoty dostałem assistance jak auto było na gwarancji, ciekawi mnie jak to jest z Teslą?

krzyss

Pionier e-mobilności
Hey Panowie, szybkie pytanie, czy do świeżo kupionych Tesli M3 mamy assistance od Tesli czy trzeba sobie wziąć z ubezpieczeniem?
Ja przy zakupie Toyoty dostałem assistance jak auto było na gwarancji, ciekawi mnie jak to jest z Teslą?
Tak, ale dziala tylko w krajach gdzie jest Tesla (nie dziala w Chorwacji) 😜

danielm

Pionier e-mobilności

cooler

Pionier e-mobilności
Szybkie pytanie o moduł dzwonienia telefonem:
Mam teraz zakładkę ulubione, gdzie wyświetla mi się dokładnie nic. Jest podpowiedź że powinny być tam ulubione z telefonu ale tak nie jest. Jak uzyskać/dodać tam ulubione kontakty?

Last edited:
Mi twierdzili na linii że assistance niby działa w Ukrainie, tak samo jak i Internet.
Zależy co masz na myśli przez "działa". Ja dzwoniłem z Węgier, jak mi samochód nie wstał po apdejcie i ogarnęli holowanie do serwisu za granicą (na Węgrzech są tylko superchargery), więc coś tam działa. Nie wiem co by było jakbym zadzwonił, że się wyprzytkałem z prądu i utknąłem.

dawson

Fachowiec
Hey. Jakie są różnice między SR a LR (poza większą baterią i napędem AWD i RWD) ? Kurczę , jeździłem LR w tym tyg. i nie prowadziłem lepszego auta do tej pory :-D no ale ten nie łapie się na dopłaty.

Bronek

Pionier e-mobilności
Last edited: