patrzeć na liczbe kilometrów po naładowaniu do 100%. ABRP nie nadąża za nowymi rodzajami baterii.Sr+ na lfp- 2 tygodnie użytkowania, ładowanie głównie z ac (powoli), abrp i tessie pokazuje mi degradację baterii 2%, 53.9kwh - coś chyba za szybko, nie? Dzisiaj naladowalem do 100% na GW żeby "wykalibrowac" ale nadal taki status. Martwić się?
Hej, mógłbyś z ciekawości wrzucic zdjęcie o co chodzi z tym trójkątem przy lusterku? Co w nim może być źle spasowane? Może powodować że samochód jest głośniejszy przy wyższych prędkościach?to samo z trójkątem przy lusterku.
Oczywiście, wysuwał się z mocowań na dole od przodu, a ponieważ jest na środku czymś złapany to się przekręcał i w szparę na dole wlatuje wiatr opływający lusterko. i wtedy jest naprawdę głośno.Hej, mógłbyś z ciekawości wrzucic zdjęcie o co chodzi z tym trójkątem przy lusterku? Co w nim może być źle spasowane? Może powodować że samochód jest głośniejszy przy wyższych prędkościach?
Dzięki aż sprawdzę u siebie z ciekawości.Oczywiście, wysuwał się z mocowań na dole od przodu, a ponieważ jest na środku czymś złapany to się przekręcał i w szparę na dole wlatuje wiatr opływający lusterko. i wtedy jest naprawdę głośno.
Tutaj masz zdjęcie gdy odkryłem o co chodzi:View attachment 2128View attachment 2129
Jeżeli wychodzi z zaczepów to znaczy że są połamane - tak było u mnie, po pierwszej wymianie nie usuneli wyłamanych zaczepów z gniazd i dalej wychodziło, dopiero druga naprawa dała rady, jak oczyścili gniazda i porządnie wszystko złożyli.bo to pierdoła a może uda mi się samemu naprawić. Naprawiał to ktoś samemu?
tak, zmienił się termin więc automat usunął to co było. jak będą wiedzieli jaki jest nowy to się pojawi. niestety norma w TesliCzesc, szybkie pytanie. Od jakiegos czas nie widze na stronie terminu kiedy tesla 3 zostanie orientacyjnie dostarczona. Gdy zamawiamy i konfigurujemy samochod, kiedys pojawiala sie informacja na gorze strony o orientacyjnym czasie dostawy. Teraz juz tego nie widze. Sprawdzamem na komorce, lapku, w chrome, safari. Wszedzie to samo. Czy ktos zauwazyl ten problem i ma na niego rozwiazanie?