tego nawet Elon nie wie. pamiętaj tylko że Tesla dostarcza auta w drugim miesiącu kwartału a wydaje je w trzecim. Więc jak nie grudzień 2021 to marzec 2022Dzieki za odpowiedz.
A czy jak juz rzeczywiscie zloze zamowienie, planuje jakos w okolicach konca pazdziernika, to na ft lub zamowieniu bede miec orienatcyjny termin ?
Nie matwić się, tylko na razie zanotować tą pojemność jako początkową.Sr+ na lfp- 2 tygodnie użytkowania, ładowanie głównie z ac (powoli), abrp i tessie pokazuje mi degradację baterii 2%, 53.9kwh - coś chyba za szybko, nie? Dzisiaj naladowalem do 100% na GW żeby "wykalibrowac" ale nadal taki status. Martwić się?
To może ich nie być? Tego nie brałem pod uwagę, osłony są ale nie chciałbym ich rozbierać.Najpierw potwierdz ze masz te glosniki w SR+ 2021....
Dzisiaj się wyświetla:Dzieki za odpowiedz.
A czy jak juz rzeczywiscie zloze zamowienie, planuje jakos w okolicach konca pazdziernika, to na ft lub zamowieniu bede miec orienatcyjny termin ?
Przepraszam, że dopiero teraz. Urlop był ;-) Wiem, że inni mają gorzej ale i tak liczę na poprawkę ;-)Hej, mógłbyś z ciekawości wrzucic zdjęcie o co chodzi z tym trójkątem przy lusterku? Co w nim może być źle spasowane? Może powodować że samochód jest głośniejszy przy wyższych prędkościach?