Na tempomacie jak nie włączysz kierunkowskazu to są ostrzeżenia i "kontry" kierownicy przy zmianie pasa ruchu, a nawet potrafi "buczeć"Hejka. Czy na zwykłym tempomacie (1 raz w dół) czy poza tempomatem działa też "okrojony" system pasa ruchu, w sensie jeśli auto zjedzie do lini tesla jakoś ostrzeże badz odbije?
Oraz czy przy zmianie pasa ruchu tempomat też się wyłącza jak autopilot i ponownie trzeba za każdym razem (wajha w dół)? Dzieki
Dzieki, serio nie da się zasymulować danej trasy? No planując długo trasę po Europie i z ciekawości poszczególne odcinki już z innego kraju pomiędzy hotelami np? Taki malutki minusik jak dla mnie, chyba że żadna samochodowa navi nie ma takiej opcji to OK. Dzięki, chyba że ktoś z Kato życzliwy się znajdzie bądź najbliższych okolic.ABRP 😉
Tesla planuje z miejsca gdzie stoi, wiec musiałby to Ktoś z Katowic zrobić po uprzednim pełnym naładowaniu.
Dziękuję bardzo za pomoc. Byłoby idealnie jakby to samo robił w podst AP. Może kiedyś to zmienia...Na tempomacie jak nie włączysz kierunkowskazu to są ostrzeżenia i "kontry" kierownicy przy zmianie pasa ruchu, a nawet potrafi "buczeć"
Tempomat się nie wyłącza przy zmianie pasa ruchu, tylko podstawowy AP jeśli dasz kierunkowskaz lub na siłę zmienisz pas.
Dzieki, serio nie da się zasymulować danej trasy? No planując długo trasę po Europie i z ciekawości poszczególne odcinki już z innego kraju pomiędzy hotelami np? Taki malutki minusik jak dla mnie, chyba że żadna samochodowa navi nie ma takiej opcji to OK. Dzięki, chyba że ktoś z Kato życzliwy się znajdzie bądź najbliższych okolic.
Zasymulować przejazd Teslą możesz na stronie Tesli (https://www.tesla.com/pl_pl/trips). Wybierasz typ auta, podajesz trasę a on wskazuje sugerowaną trasę, czas przejazdu i przystanki na ładowanie. Zweryfikowałem na trasie z Poznania do Włoch i sprawdziło się tzn. nawigacja w trakcie podróży sugerowała tą samą trasę i superchargery.Czy któż z użytkowników mógłby mi "zasymulować" trasę w Tesli 3 Sr+ z Katowice do Erfurt. Chciałbym się dowiedzieć jak Tesla symuluje taka trasę ile ładowań i czas tych ładowań itp. Niestety ja jescze poczekam na odbiór a często będę ta trasę pokonywał i ciekawość mnie zżera już. Dziękuję serdecznie.
Ślicznie dziękuję.Zasymulować przejazd Teslą możesz na stronie Tesli (https://www.tesla.com/pl_pl/trips). Wybierasz typ auta, podajesz trasę a on wskazuje sugerowaną trasę, czas przejazdu i przystanki na ładowanie. Zweryfikowałem na trasie z Poznania do Włoch i sprawdziło się tzn. nawigacja w trakcie podróży sugerowała tą samą trasę i superchargery.