krzyss
Pionier e-mobilności
Kurde az sprawdzeJak z obu? Tylko z prawej strony jest śruba.
Wydawalo mi sie ze mam dwa.
Kurde az sprawdzeJak z obu? Tylko z prawej strony jest śruba.
Ja mam materiałową "dziadówkę". Na górze zbyt łatwo się przewraca, a haczyk pozwolił by ją przytrzymać w miejscu by nie robiła Tour de Bagażnik.Te haczyki o kant dupy rozbić, bo:
- jak bierzemy plastikowe siaty to mało ekologicznie i te ucha tak się oberwią od dynamicznej jazdy Teslą
- większe siaty i tak stoją na podłodze
- jak się robi większe zakupy to byś musiał cały sufit obsadzić haczykami
-lepiej zakupy pakować do czegoś bardziej EKO np: kartony,koszyki itp., abo pod podłogą schowek. wtedy się nie przemieszcza\
Pewnie tak będzie, wystarczy że jeździłem testowo Skoda Enyaq i już mnie wsyztsko irytowało pozniej w spaliniaku... A z ciekawości jaka audiczka jeździłeś.Te haczyki o kant dupy rozbić, bo:
- jak bierzemy plastikowe siaty to mało ekologicznie i te ucha tak się oberwią od dynamicznej jazdy Teslą
- większe siaty i tak stoją na podłodze
- jak się robi większe zakupy to byś musiał cały sufit obsadzić haczykami
-lepiej zakupy pakować do czegoś bardziej EKO np: kartony,koszyki itp., abo pod podłogą schowek. wtedy się nie przemieszcza
Niestety Chińczyki potrafią do każdej wystającej "śrubki" znaleźć rozwiązanie biznesowe, ostatnio widziałem jakieś kratki które mozna powciskać w otwory wentylacyjne pod siedzeniami. Do tego jutub, aż piszczy od gadżetów, gdzie wszystkie są "must have".
A to co ma Skoda znienawidzisz po pierwszym tygodniu jazd Teslą, jak teraz wsiadam do Audi to mi się na wymioty zbiera. I chyba bym musiał dostać jakąś karę aby Audicą gdzieś jechać, nawet jak by mi za darmo ktoś paliwo wlał.
Temat Twojego kolegi pozostawię bez komentarza bo mnie moderator zablokuje.Pewnie tak będzie, wystarczy że jeździłem testowo Skoda Enyaq i już mnie wsyztsko irytowało pozniej w spaliniaku... A z ciekawości jaka audiczka jeździłeś.
Pokazałem ten tekst kumplowi, jeździ a4 b8(straszny hejter elektryków) i powiedział, że pewnie przesiadłeś się z audiczki a3 z lat 90😅. Więc jestem ciekaw. Pozdro 💪🏿
Potwierdzam, w RWD drewniany dekor zachodzi na drzwiW najnowszym teraz produkowanym SR+ w czarnym wnętrzu pas dekoru drewnianego ciągnie się również na drzwiach czy to tylko dla LR zarezerwowane?
tesla sie nie bawi w takie rozróżnianiaW najnowszym teraz produkowanym SR+ w czarnym wnętrzu pas dekoru drewnianego ciągnie się również na drzwiach czy to tylko dla LR zarezerwowane?