Gandalf

Pionier e-mobilności
Te haczyki o kant dupy rozbić, bo:
- jak bierzemy plastikowe siaty to mało ekologicznie i te ucha tak się oberwią od dynamicznej jazdy Teslą
- większe siaty i tak stoją na podłodze
- jak się robi większe zakupy to byś musiał cały sufit obsadzić haczykami
-lepiej zakupy pakować do czegoś bardziej EKO np: kartony,koszyki itp., abo pod podłogą schowek. wtedy się nie przemieszcza\
Ja mam materiałową "dziadówkę". Na górze zbyt łatwo się przewraca, a haczyk pozwolił by ją przytrzymać w miejscu by nie robiła Tour de Bagażnik.

Michal

Moderator
Ja siatki zwykle wstawiam na podłogę przy tylnich siedzeniach i wtedy nie latają i nie potrzeba kombinacji z haczykami

Kmicin

Zadomawiam się
Te haczyki o kant dupy rozbić, bo:
- jak bierzemy plastikowe siaty to mało ekologicznie i te ucha tak się oberwią od dynamicznej jazdy Teslą
- większe siaty i tak stoją na podłodze
- jak się robi większe zakupy to byś musiał cały sufit obsadzić haczykami
-lepiej zakupy pakować do czegoś bardziej EKO np: kartony,koszyki itp., abo pod podłogą schowek. wtedy się nie przemieszcza

Niestety Chińczyki potrafią do każdej wystającej "śrubki" znaleźć rozwiązanie biznesowe, ostatnio widziałem jakieś kratki które mozna powciskać w otwory wentylacyjne pod siedzeniami. Do tego jutub, aż piszczy od gadżetów, gdzie wszystkie są "must have".

A to co ma Skoda znienawidzisz po pierwszym tygodniu jazd Teslą, jak teraz wsiadam do Audi to mi się na wymioty zbiera. I chyba bym musiał dostać jakąś karę aby Audicą gdzieś jechać, nawet jak by mi za darmo ktoś paliwo wlał.
Pewnie tak będzie, wystarczy że jeździłem testowo Skoda Enyaq i już mnie wsyztsko irytowało pozniej w spaliniaku... A z ciekawości jaka audiczka jeździłeś.
Pokazałem ten tekst kumplowi, jeździ a4 b8(straszny hejter elektryków) i powiedział, że pewnie przesiadłeś się z audiczki a3 z lat 90😅. Więc jestem ciekaw. Pozdro 💪🏿

karol.kar

Pionier e-mobilności
Pewnie tak będzie, wystarczy że jeździłem testowo Skoda Enyaq i już mnie wsyztsko irytowało pozniej w spaliniaku... A z ciekawości jaka audiczka jeździłeś.
Pokazałem ten tekst kumplowi, jeździ a4 b8(straszny hejter elektryków) i powiedział, że pewnie przesiadłeś się z audiczki a3 z lat 90😅. Więc jestem ciekaw. Pozdro 💪🏿
Temat Twojego kolegi pozostawię bez komentarza bo mnie moderator zablokuje.
Przesiadłem się z Q5 2019r. (od nowości u mnie) obecnie stoi i się kurzy, wcześniej tez miałem Q5.

Kmicin

Zadomawiam się
W najnowszym teraz produkowanym SR+ w czarnym wnętrzu pas dekoru drewnianego ciągnie się również na drzwiach czy to tylko dla LR zarezerwowane?