Szukaj na zdjęciu po angielskuChyba nie rozumiem… nie widze tu opcji wylaczenia dzwieku przy tempomacie …
Wyłącz opcję Auto > Autopilot > Tempomat uwzględniający sytuacje drogową.Chyba nie rozumiem… nie widze tu opcji wylaczenia dzwieku przy tempomacie …
To sie tlumacz popisalSzukaj na zdjęciu po angielsku. Jest na końcu słowo "chime".
Tak… a po usunieciu radaru mam wrazenie ze na zwyklym tempomacie mam wiecej dziwnych hamowan. Ogolnie sporo napsuli… licze ze naprawia z czasem.Błędne tłumaczenie.
Przy okazji - w Tesli nie da się wyłączyć „uwzględniania sytuacji drogowej” by mieć „głupi” tempomat.
Ręce które leczą 🤣3 lata wycieram obślinionym paluchem i OK
NieCzy da się wyłączyć ograniczenie prędkości podczas jazdy z Autopilotem?
Może samochody wyprodukowane przed 2021 miały lepsze te kamery. Stanowczo odradzam przecieranie jej. Moja pi roku była tak porysowana, że zniekształciło to obraz. Na szczęście została wymieniona. Od tej pory wożę w bagażniku spryskiwacz taki z IKEA z wodą demineralizowaną i nim spryskuje soczewkę kamery.Czy to normalne że jak jest mokro to tylna kamera się zachlapuje i trzeba ręcznie przetrzeć?
Napisałem już w wątku Tutaj, ale powtórzę:Tak… a po usunieciu radaru mam wrazenie ze na zwyklym tempomacie mam wiecej dziwnych hamowan. Ogolnie sporo napsuli… licze ze naprawia z czasem.