T3 Performance - dostawa Sierpień 2021.

Sebastian

Zadomawiam się
Witam,

Mam pytanie na temat dostawy Tesla Performance (approx. Sierpień 2021)
To ma byc dostawa z Fremont? Ktoś ma na ten temat jakieś info?;)

Szatan

Posiadacz elektryka
Tak i to może być albo jest prawda, że ciężko się dodzwonić jak jest dostawa i są obiory!!!!!
Oczywiście nikogo nie usprawiedliwiam bo sam dzwoniłem swego czasu 7 dni!!!! i nic, tylko e-mail, podobno.

Ostatni raz dzwoniłem tydzień temu w poniedziałek i było ok? hmmmm.
Tak ich męczyłeś tymi telefonami, że dla świętego spokoju dali Ci informacje o dokładnym dniu i godzinie odbioru pomimo iż inne osoby które odbierają auto szybciej tego jeszcze nie wiedzą :D

Sebastian

Zadomawiam się
Tak ich męczyłeś tymi telefonami, że dla świętego spokoju dali Ci informacje o dokładnym dniu i godzinie odbioru pomimo iż inne osoby które odbierają auto szybciej tego jeszcze nie wiedzą :D
:DTermin jest na 7-go Wrzesnia ( może być koniec pierwszego tygodnia Września? takie info) ale nikt nie mówi, że to koniec dzwonienia.....he he .

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Możliwe, że nasze auta płyną innym statkiem, na kiedy masz odbiór auta według Tesli?

Nasze są chyba na Glovis Superior, a Hoegh Oslo raczej zbyt daleko na odbiór jeszcze w sierpniu.

Statki.PNG

Last edited:

Sebastian

Zadomawiam się
Możecie wejść w poniższy link i zakładke 'tracking' odnośnie 'Glovis Superior' to statek należący do przewoznika 'MOL' (może już próbowaliście?)
'Glovis Superior' ma być w piątek rano w Zeebrugge? ( info - Tesla Motor Club).
Ja swój sprawdziłem w 'Hoegh Autoliners' ale to już wiecie.

Szatan

Posiadacz elektryka
Luz ja nie mam aż takiego ciśnienia bo jak zamawiałem auto 2 lipca to po weekendzie wyskoczyło mi zamówienie na listopad a dopiero dwa tygodnie później na sierpień.

mnie to czekanie może tylko zachęcić do przejechania się IONIQiem 5 i obym nie zmienił zamówienia 🙈

inna sprawa że w Q4 SR+ ma mieć baterie 60kWh (zamiar 55kWh) a to już niedługo