Jednak nie artykuł, tylko film i nie mam czasu oglądać, tylko przeczytałem tytułAle co? O czym mowa?
No widzisz, dlatego napisałem żeby nie trzęrześć portkami, bo nic strasznego...Aaa OK, nowe reguły tzw. 'road tax' od 1 kwietnia 2025. Ja już się otaksowałem za darmo niedawno, więc 195 funtów mi przyjdzie płacić za niecały rok.
'Expensive car supplement' czyli 410 funtów co rok przez 5 lat mnie nie dotyczy (to na nowe samochody - równiez ICE - kupione po 01.04.2025 w cenie powyżej 40k GBP)
Jak na razie wcale jeszcze nie "otwarcie", bo taka dyskusja nie miała miejsca na otwartym forum. W każdym razie było wiadome, że prędzej czy później takie głosy się pojawią i się pojawiły - ze spodziewanych kierunków - Niemiec, Węgier i Słowacji.🤦🤦🤦
![]()
Zaczęło się uchylanie drzwi UE dla gazu z Rosji. „Seria intrygujących przypadków”
**Wszystko wskazuje na to, że część krajów Unii Europejskiej rozpoczęła planowanie szerokiego powrotu do kupowania gazu z Rosji. Ma to być element porozumień pokojowych dotyczących zakończenia wojny na Ukrainie.**energetyka24.com
Rosja ich wynagrodzi, i znowu sojusz niemiecko-rosyjski będzie miał się dobrze (będzie koszerny) jak zwykle.Jak na razie wcale jeszcze nie "otwarcie", bo taka dyskusja nie miała miejsca na otwartym forum. W każdym razie było wiadome, że prędzej czy później takie głosy się pojawią i się pojawiły - ze spodziewanych kierunków - Niemiec, Węgier i Słowacji.
Dla Ciebie to chyba raczej idolem, wraz z całym szemranym otoczeniem...Bo wrogiem największym jest teraz dla wszystkich, nomen omen inny Donald T.
😉🤣
Tak sądzisz, bo od lat wytykam Wam obsesje na punkcie MElona i Tesli? 🤣🤣🤣Dla Ciebie to chyba raczej idolem, wraz z całym szemranym otoczeniem...
A kto to Jest Wy?Atakowaliście Muska i Teslę jak jeszcze wielbiła go lewica,
Wy czyli przedstawiciele kościoła teslahejterów 😉🤣A kto to Jest Wy?
Homo sovieticus się odzywa?
…