Bronek
Pionier e-mobilności
Oczywiscie i Ty i ja podchdzimy subiektywnie .Ja pisze co mnie zaskoczylo ,mbo 2018r to był szok .To jedyna marka gdzie kupilem jej dwa samochody jeden po drugim .A co przypominam miałem osobówek z 25 ?No ale nadal przedstawiasz mi swoja perspektywe i probujesz przekonac, ze twoja jest wlasciwa. A perspektywa to czysto rzecz gustu.
3-5 sek do setki ma juz w tej chwili bardzo wiele elektrykow, jest w czym wybierac. Sam mam 4.4 chyba, i nie wiem po co mialbym miec wiecej, rzadko kiedy mam okazje czy potrzebe z tego skorzystac.
Mala różnica ja nawet nie wiem czym jeździsz nie oceniam Twojego auta ,bo go nie mam i pewnie nie miałem .
Tym bardziej nie neguję wyboru , a Ty to czynisz widząc tylko ascetyczne wnętrze , masz do tego prawo .Tak jak ja do poinformowania że za tym się wiele więcej kryje niż za tradycyjnym kokpitem.
, A z parametrow które tylko przykladowo podałem wybrałeś podobny i piszesz "Ja też to mam ! " . Masz też pewnie coś czego TESLA nie ma ?
WSZYSTKO JEST SUBIETYWNE przy zakupie . Dlatego mamy WLTP , czy kolory w tabeli Ral itp aby dało się to jakoś porównać