boolean1981
Zadomawiam się
Korzystam z Michelin crossclimate 2. Uważam że są ok.
Kormorany, są ok i budżetowe.Korzystam z Michelin crossclimate 2. Uważam że są ok.
Mam Kormorany juz 4 lata i 50kkm.Kormorany, są ok i budżetowe.
ja przejechałem 14kk. Mistrzowskie nie są, ale braku przyczepności nie zauważyłem. Trzeba jeździć odtrożnoe jak jest mokro? Z rozsądkiem - wystarczy. takie budżetówki.Mam Kormorany juz 4 lata i 50kkm.
Wrażenia :
na mokrej nawierzchni brak przyczepności,
brak trzymania bocznego
na zakrętech przy mokrej nawierzchni trzeba bardzo uważać.
jak dłużej auto postoi to sie odkszałcają, ale po kilku dniach jest już ok.
Na tym komplecie kończę przygodę z Kormoranem, będę szukał czegoś innego
Do driftowania idealneja przejechałem 14kk. Mistrzowskie nie są, ale braku przyczepności nie zauważyłem. Trzeba jeździć odtrożnoe jak jest mokro? Z rozsądkiem - wystarczy. takie budżetówki.
Też miałem niewyważone. Myślę że wrzucają opony na felgi, pompują i na statek. Bo i tak się wykrzywią w transporcie.Witam ja zamieniłem moje opony letnie na wielosezonowe generalnie jest cicho ale to zależy generalnie od nawierzchni po jakiej jeździmy ja mam Continental all season, gdy popadał śnieg to pionki na przodzie przy skręcie kierownica jakby miały trochę opóźnienia że złapaniem przyczepności. Chcę was zapytać czy po odebraniu samochodu mieliście nie wyważone koła? Ja po odbiorze miałem wibracje koła były nie wyważone