82kwh vs 74kwh ?Nadal 74 kWh
Porownujecie brutto do netto. Nie ma tak dobrze, w polifcie pojemnosc baterii wzrosla o 4-5%.
82kwh vs 74kwh ?Nadal 74 kWh
i to jest postęp tesli. rocznik 2019 to 360km jak była nowa, po 2 latach 345Ja w swojej SR+ mam 424 na 100%. przebieg 4500, produkcja Q3 2021
A co Wy na to?!!! Kamerki w apce!
Podobno jest plan na możliwość oglądania nagrań na telefonie ale nie wiem kiedy rzeczywiście jest na to szansa.
Temat nie jest prosty - nie wiadomo czy pozwolić oglądać wszystko co jest na pendrivie, czy tylko jakieś zdarzenia, a do tego całość wymagałby przesyłania tych nagrań z auta do apki poprzez LTE, a to kosztuje... Tesla z tego co rozumiem na PL ma umowę z jakąś siecią w NL i LTE działa jako roaming, dlatego całość działa dość słabo i jest to dość drogie - wnioskuję, po holenderskich reklamach, które widzę na przeglądarce. Nie wiem jak jest w innych krajach - może w takiej NO mają umowę z ichniejszą telefonią... Może jak w PL będzie wystarczająco dużo aut, to też tutaj tak zrobią. W obecnej formie moim zdaniem to za droga zabawa.
Ja to samo LG, przy 100% pokazuje 538km, a tak baliśmy się tych LG, a widać że degradacja mniejsza.Tak samo jak ja, LG E5D Q1 2021. LG wolniej degraduje.
Przy jakim przebiegu?Ja to samo LG, przy 100% pokazuje 538km, a tak baliśmy się tych LG, a widać że degradacja mniejsza.
14k km, w 95% ładowany ACPrzy jakim przebiegu?