TESLA AKTUALIZACJE

Lsk

Zadomawiam się
Ale to by sie doladowala, ja dwa razy ladowalem do pelna dzien po dniu bo mialem wyjazdy, drugiego dnia mi tesla napisala zebym uzywal trybow z mniejszym ladowaniem bo to oszczedzi baterie.
Ogolnie jak nastawilem wyjazd o 9 rano a evse 11kW to o 1 w nocy info ze naladowana. Rano byla na 100% i ciepla w srodku.
Ale to tez masz jakos dziwnie. Skoro nastawiles wyjazd na 9.00 rano I uzywales evse 11 kW to nie powinienes miec pelnej baterii O 1.00 rano. Zakladajac ze miales kompletnie pusta baterie to dopiero O 2.30 powinno sie wlaczyc ladowanie.

krzyss

Pionier e-mobilności
Nastawilem godzine odjazdu na 9 rano i wetknalem wtyczke... rozpoczela odrazu ladowanie i skonczyla o tej 1 w nocy.
Tez myslalem ze sobie tak dobierze ladowanie zeby skonczyc na 9 rano.
w bmw i3 wlasnie tak bylo, ladowanie zazwyczaj konczyla kolo 8:30 i 30min ogrzewala pojazd.

krist

Posiadacz elektryka
Nastawilem godzine odjazdu na 9 rano i wetknalem wtyczke... rozpoczela odrazu ladowanie i skonczyla o tej 1 w nocy.
w bmw i3 wlasnie tak bylo, ladowanie zazwyczaj konczyla kolo 8:30 i 30min ogrzewala pojazd.
może nie wcisnąłes ok, albo coś w tym rodzaju, bo jak ze 2 razy ustawiłem wyjazd na rano , to nie ładowała ani od razu, ani po dłuższej chwili, dopiero gdzieś w nocy sie włączyło

Lsk

Zadomawiam się
Nastawilem godzine odjazdu na 9 rano i wetknalem wtyczke... rozpoczela odrazu lado

Bede testowal jeszcze, musze jakis pomysl znalezc zeby w trase pojechac ;)
Jak jestes z poludnia to proponuje sprawdzic jak dziala SC w Ciechocinku jak z zachodu to czy da sie dojechac od Ciebie do Rzeszowa. Jak z polnocy to czy charger w Katowicach rzeczywiscie jest w takim dogodnym miejscu. Cel sie zawsze znajdzie. 🤣🤣

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Krzys jakie EVESE używasz?