Tesla app 4.25 - wall connector!!1

Michal

Pionier e-mobilności
Coś można z nim robić w środku, czy tylko jest? :p

ciastek

Pionier e-mobilności
Najcenniejsza chyba jest historia ładowań, ale jeszcze jej nie widziałem.
Jest też harmonogram niezależny od ustawień samochodu. Nie pamiętam, czy konfiguracja ta była wcześniej dostępna.
IMG_3980.jpeg
Najważniejsze, że Wi-Fi w końcu się do czegoś przydaje. ;)

Michal

Pionier e-mobilności
Harmonogram to musi być super sprawa dla posiadaczy innych EV! Teraz można mieć WC3 i ładować nim choćby e-Niro.

poochaty

Posiadacz elektryka
Harmonogram to musi być super sprawa dla posiadaczy innych EV! Teraz można mieć WC3 i ładować nim choćby e-Niro.
Zgadza się. Teslę można harmonogramować z poziomu aplikacji albo samego API. Z drugiej strony e-Niro też ma o ile dobrze pamiętam harmonogram na poziomie samochodu.

Michal

Pionier e-mobilności
No to nie wiem, eC4, gdzieś tutaj ludzie narzekali ostatnio, że nie mają harmonogramów. Tutaj mamy jeden z najtańszych Wall connectorów i coraz więcej możliwości.

nnnnn

Pionier e-mobilności
A ja nie mogę dodać WC3 na swoim koncie:( Ciekawe czy to kwestia tego że nie mam Tesli tylko WC3 ładuje mi Corsę.

Z ciekawości czy w PL działa ten program Charging Partners?
1694771061932.png

Last edited:

mm-tesla

Posiadacz elektryka
U mnie brak wallconnectora ios, edit dalej mam wersje 24
1694773575125.png

mm-tesla

Posiadacz elektryka

Picek7

Zadomawiam się
A czy teraz można połączyć się z wallconnectorem aby dokonać jego ustawień, np. ustawić moc, wybrać opcję dzielenia mocy, itp?

DużyŁoś

Zadomawiam się
Zaczęli od harmonogramu :) - WIFI to nie wiem chyba, że masz stare i nowe włączone lub przełączyć chcesz na nowe.
tutaj jest API.
Myślicie, że montują więcej pamięci aby później rozwijać soft ?

Picek7

Zadomawiam się
A czy ładując wallconnectorem to prąd powinien być pobierany jednocześnie z 3 faz? Pytam bo jak ładowałem to na mierniku poboru prądu pobór był wykazywany tylko na 2 fazach.