tomA
Posiadacz elektryka
A może sprawdza czy jesteś skupiony czy rozkojarzony i ustawia ci odpowiednie ograniczenie 🙃Na obwodnicy Krakowa Tesla uwzględnia różne ograniczenia prędkości (110/140) zależne od dnia tygodnia i godziny
A może sprawdza czy jesteś skupiony czy rozkojarzony i ustawia ci odpowiednie ograniczenie 🙃Na obwodnicy Krakowa Tesla uwzględnia różne ograniczenia prędkości (110/140) zależne od dnia tygodnia i godziny
Niemieckie pojazdy premium skończą tak jak szwedzkie pojazdy premium, zwłaszcza patrząc jak im lecą w dół statystyki w Chinach.Widać że powoli statek niemieckich pojazdów premium tonie![]()
Ja myślałem, że jest coś skopane, bo widziałem właśnie na obwodnicy 110 na AP, a tutaj mnie zaskoczyłeś, że są jakieś prędkości zależne od tygodnia i godziny.Na obwodnicy Krakowa Tesla uwzględnia różne ograniczenia prędkości (110/140) zależne od dnia tygodnia i godziny
Hmmm, patrząc na statystyki sprzedaży szwedzkich pojazdów premium to zdaje się że co roku biją kolejne rekordy, biorą się też za budowę nowych fabryk. Tak więc chyba nie tego życzysz niemieckim pojazdom premiumNiemieckie pojazdy premium skończą tak jak szwedzkie pojazdy premium, zwłaszcza patrząc jak im lecą w dół statystyki w Chinach.
To są już chińskie marki, nie szwedzkie.Hmmm, patrząc na statystyki sprzedaży szwedzkich pojazdów premium to zdaje się że co roku biją kolejne rekordy, biorą się też za budowę nowych fabryk. Tak więc chyba nie tego życzysz niemieckim pojazdom premium.
40% Volvo chcieli Norwegowie w zamian za złoża które jak się później okazało były warte fortunę. Szwedzi przy alkoholu mówią że to jeden z ich największych błędów ostatniego stulecia. Obecnie Norwegia odłożyła na specjalnym funduszu 1 bilion (ang. trillion) USD z wpływów z ropy i gazu.Co do odmowy sprzedaży Norwegom to nie wiem.