tomA

Posiadacz elektryka

TheKindziuk

Zadomawiam się
Czyli od ręki nie oznacza, że są w Polsce tylko, że będą w najbliższym czasie? Ten opiekun z salonu - skąd masz do niego kontakt ?
Nie, dostępny oznacza ze jest nadany VIN i auto jest w drodze, ale może być za 1-2-3 tygodnie w Polsce, a może być tez na placu ale to raczej rzadkość.

Antek_amb

Nowy na Forum
Nie, dostępny oznacza ze jest nadany VIN i auto jest w drodze, ale może być za 1-2-3 tygodnie w Polsce, a może być tez na placu ale to raczej rzadkość.
To kiedy trzeba za niego zapłacić cała kwotę? Tesla odezwie sie sama? Trochę szkoda mi zrywać lokaty i przelewać kasę po to aby leżała u nich

daniel

Señor Meme Officer
To ja się tutaj tylko ogłoszę, że jakby ktoś zaraz po odbiorze nowej TM3 zmieniał sobie dywaniki na jakieś inne niż te fabryczne, to ja te fabryczne chętnie odkupię i proszę o priv :)
Mam komplet prawie nieużywanych w Poznaniu. Myślę, że mogę się z nimi rozstać, tylko muszę poszukać gdzie je włożyłem. Chyba nadal są w aucie.

pluto

Pionier e-mobilności
Koper (Słowenia)

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
A do jakiego portu płyną te co do zamówione do Polski?
Na ten moment nic nie jest zapowiedziane do Koper. Liczę ze pojawi się w tym tygodniu. Wtedy trzeba liczyć 3 tygodnie z odbiorem u Nas. Jak się Ząbki odkorkują

6a8

Posiadacz elektryka