c4sper

Zadomawiam się
zamówione w sierpniu
też zamówiłem w sierpniu, czas dostawy w apce kwi-cze 23, od listopada mnie zbywają że już zaraz odbiorę, na jakieś super listy wpisywali mnie ze 3 razy już, pieniądze wpłacone, wszystkie formalności załatwione, auta niema, vinu niema, dzisiaj pan powiedział że jak jest kwi-cze to tak będzie, on nie może nic zrobić, nic zmienić, niczego się dowiedzieć, a list żadnych niema do szybszego przypisania auta, ogólnie chyba zadając mu pytania przeszkadzałem mu za bardzo bo wrażenie z jego sposobu mówienia i zachowania jak by mógł to by mi kazał iść zrywać szczaw, na pytanie kto może coś zrobić kazał do centrali w holandii dzwonić, a najśmieszniejsze to zamówienie teraz na stronie daje info 2-5 tygodni, ogólnie bardzo dzisiaj stracili w moich oczach, jestem o krok od anulowania zamówienia

maksp

Nowy na Forum
Odebrałem w piątek TM3 LR.
Trochy musiałem spędzić czasu, bo auto było nie gotowe, ale to jakaś godzina wiec nie tak dużo w porównaniu z innymi.

Na wydaniu był tylko jeden Pan.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Ważne info:
Używając linku https://www.tesla.com/teslaaccount/oxp-bff-api/user-orders nie pokazuje mi numeru VIN mimo tego, że właśnie go otrzymałem.

Stąd polecam jednak starą znaną metodą czyli zbadać źródło w przeglądarce Chrome i CTRL + F poszukać hasła ''VIN" lub "LRW" (początek numerów VIN z Chin