krzyss

Pionier e-mobilności
Ja po 3 tygodniach odebrałem auto "od ręki". Okazuje się, że szybkość zależy w głównej mierze od leasingu, a w zasadzie od tego czy ktoś z leasingu ma kontakt do kogoś ogarniętego w Tesli.
Odbiór generalnie na spokojnie.
Plusy:
- naładowana na fulla 91%
- w oczekiwaniu na swoją kolej mogłem wsiąść do auta i wstępnie się pobawić
- poszło szybko
- spasowanie itp nie odbiega od normalnych aut :)
Minusy:
- auto stało na dworze, było ciemno i padał deszcz, a nie było możliwości wjechać do środka...
- nie było przeszkolenia (akurat dla mnie to plus), ale dla kogoś kto nie za bardzo ogarnia byłoby ciekawie

Generalnie od razu auto wjechało na przyciemnianie wszystkich szyb i można użytkować.
Zadowolenie 9/10 (9 bo pozycja za kierownicą przez te dziwnie wysokie fotele do mocnego przyzwyczajenia)
Dziś będę testował 350kW od Ekoen na Postępu. Ciekawe.
Gdzie oddales na szyby w Warszawie ?

broz_tito

Zadomawiam się
Car Wrap Poland w Pruszkowie. Jako jedyni z tych których przeglądałem robili już Tesle, więc nie ryzykowałem.
Czekam właśnie na telefon, że gotowe i bede mógł podrzucić fotki. Robie tył na fabrycznie (88) a przód na minium jakie jest.

krzyss

Pionier e-mobilności
Car Wrap Poland w Pruszkowie. Jako jedyni z tych których przeglądałem robili już Tesle, więc nie ryzykowałem.
Czekam właśnie na telefon, że gotowe i bede mógł podrzucić fotki. Robie tył na fabrycznie (88) a przód na minium jakie jest.
Ile Cie wycenili ?
Ja w sumie bym chcial tylko tylne boki zrobic.

broz_tito

Zadomawiam się
To chyba skorzystam skoro maja taka cenę i maja już doświadczenie, długo taki zabieg trwa ?
Ok 4 godzin.
Jutro podrzucę zdjęcia w dzień bo sam jeszcze nie sprawdzałem jak wyszło.

Attachments

• 20230223_190239.jpg
    20230223_190239.jpg
    2,1 MB · Liczba wyświetleń: 150
  • 20230223_190230.jpg
    20230223_190230.jpg
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 163

raf_3city

Nowy na Forum
Krotka historia mojego zamówienia z dnia 13.01.2023
1. Zamówiona TM3 RWD w leasing'u z Santander. Dość szybko poszło z papierami i termin odbioru auta został wstępnie ustawiony na początek marca.
2. Zdając sobie sprawę z prawdopodobnej ilości zamówień jakie poszły po 12.01 i czasu dostaw ''wylosowałem'' auto z hakiem które wskoczyło na stronę Tesli, w tym samym kolorze. Auto było już w Słowacji i numer VIN został od razu przydzielony po zmianie zamówienia.
3. Odbiór szybko został zmieniony na początek tego tygodnia. Tablice tez Santander załatwił szybko tutaj u mnie w Gdyni.
4. Niestety mnie nie było w kraju wiec małżonka wybrała się w ten wtorek do Warszawy na oficjalny odbiór ale na miejscu okazało się ze był błąd w systemie i samochód dopiero miał się pojawić w Tesli w ten czwartek. Tak, to jest prawda co piszą i w tej chwili tam jest kongo ale muszę przyznać ze Pan Tomek z Tesli stanął na wysokości zadania, przeprosił i od razu zaproponował dowoź auta pod dom które przyjechało dziś punktualnie.
5. Trzeba trochę zrozumieć ta sytuacje z jaka się borykają tam. Dobrze to tłumaczy Daniel Grzyb w ostatnim odc na YT.