Jak swoją kupiłem, to zakląłem szpetnie ( do siebie ) i pomyślałem : po co ja się tyle lat męczyłem ( z tymi smrodowozami ) .Auto zamówione dzisiaj, z rozmowy wynika że większość samochodów, na statku sprzedana. Następny statek za około
Obecny statek Glovis Salomon dopłynie dopiero za dwa tygodnie, za około 4 dostawa. Kolejny statek myśle, ze dopiero za 8 tygodni, jeszcze nawet nie wypłynął. Trzeba brać poprawkę co mówią w salonie, potrafią bajki opowiadać. Chyba, że się załapałeś na Glovisa to super.Auto zamówione dzisiaj, z rozmowy wynika że większość samochodów, na statku sprzedana. Następny statek za około 4-5 tygodni.
Aktualizacja
VIN nadany, FV wystawiona. Przypuszczalna dostawa koniec lutego.
Gratulacje ja zamówiłem 30.12.2023 auto już opłacone a dostawa prognozowana w marcu.Auto zamówione dzisiaj, z rozmowy wynika że większość samochodów, na statku sprzedana. Następny statek za około 4-5 tygodni.
Aktualizacja
VIN nadany, FV wystawiona. Przypuszczalna dostawa koniec lutego.
Gratulacje ja zamówiłem 30.12.2023 auto już opłacone a dostawa prognozowana w marcu.
Podobno to statek który płynie, więc pewnie Glovis. Następny ma byc dopiero za 5-6 tygodni, więc zdecydowałem sie na odbiór luty-marzec. A chciałem odbiór w Katowicach. A przy zwlekaniu, była możliwość, że zabraknie samochodów dla Katowic i będe musiał targać się do Ząbek. Mają przed dostawą ustawione logistycznie, ilość samochodów dla Ząbek i Katowic.Obecny statek Glovis Salomon dopłynie dopiero za dwa tygodnie, za około 4 dostawa. Kolejny statek myśle, ze dopiero za 8 tygodni, jeszcze nawet nie wypłynął. Trzeba brać poprawkę co mówią w salonie, potrafią bajki opowiadać. Chyba, że się załapałeś na Glovisa to super.
O tym jestem przekonany, zwlekałem aby na szybko w lutym, nie kupować specjalnie opon.Jak swoją kupiłem, to zakląłem szpetnie ( do siebie ) i pomyślałem : po co ja się tyle lat męczyłem ( z tymi smrodowozami ) .
Będzie Pan zadowolony![]()
To możliwe, że następny transport to już roczniki 2024Podobno to statek który płynie, więc pewnie Glovis. Następny ma byc dopiero za 5-6 tygodni, więc zdecydowałem sie na odbiór luty-marzec. A chciałem odbiór w Katowicach. A przy zwlekaniu, była możliwość, że zabraknie samochodów dla Katowic i będe musiał targać się do Ząbek. Mają przed dostawą ustawione logistycznie, ilość samochodów dla Ząbek i Katowic.