Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

gkas

Zadomawiam się
Czyli żebym dobrze zrozumiał. Przyjeżdżamy z tablicami, montujemy i wypad? Oglądacie te auta chociaż? To nie mój pierwszy odbiór auta nowego, ale zwykle to inaczej wyglądało.

inter

Pionier e-mobilności

gkas

Zadomawiam się
24 godziny na zgłoszenie usterek, ale raczej nie uszkodzeń mechanicznych. Jednak chwilę tam posiedzę, nie lubię pośpiechu. Ktoś jeszcze ma na wtorek Katowice?

inter

Pionier e-mobilności
24 godziny na zgłoszenie usterek, ale raczej nie uszkodzeń mechanicznych. Jednak chwilę tam posiedzę, nie lubię pośpiechu. Ktoś jeszcze ma na wtorek Katowice?
W poniedziałek, mają mi potwierdzić, czy odbiór we wtorek.

wełna78

Zadomawiam się
No jestem ciekaw co mnie tam jutro w Ząbkach zastanie ....
Startuje po 8.00 z Leszna.
O 13.00 planowany odbiór.
Też nie zamierzam na wariata odbierać.
Nikt z placu mnie chyba nie wyrzuci :)

sabrez

Zadomawiam się
Ja mam w aplikacji na wtorek ale próbowałem potwierdzić w sobotę i się nie udało dodzwonić. Wcześniej mam maila, że planowana dostawa na 26go ale to takie wróżenie z fusów mam wrażenie.

gkas

Zadomawiam się
Ja mam w aplikacji na wtorek ale próbowałem potwierdzić w sobotę i się nie udało dodzwonić. Wcześniej mam maila, że planowana dostawa na 26go ale to takie wróżenie z fusów mam wrażenie.
Do mnie w sobotę dzwonili i potwierdzili wtorek.